”Ținuta regală” adoptată de un prinț: A aterizat la Munchen în blugi cu talie joasă, maiou și șlapi (VIDEO)

”Ținuta regală” adoptată de un prinț: A aterizat la Munchen în blugi cu talie joasă, maiou și șlapi (VIDEO)

Şoc în familia regală a Thailandei. Prinţul moştenitor şi-a făcut apariţia într-o ţinută sumară la aterizarea pe aeroportul din Munchen, arată B1 TV. Prinţul în vârstă de 63 de ani a coborât din avion îmbăcat în blugi cu talie joasă şi un maiou care îi lăsa la vedere atât abdomenul, cât şi tatuajele.

Prinţul Thailandei nu s-ar fi putut deosebi de un om de rând atunci când a coborât din avion. Ţinuta sa i-a lăsat fără cuvinte pe militarii care l-au salutat. În papuci şi cu un maiou simplu, ce lăsa la vedere o bună parte din abdomen şi tatuajele de pe mâini şi spate, alături de o pereche de blugi rupţi – aşa s-a afişat bărbatul, spre uimirea celor prezenţi. Ţinuta ar fi fost potrivită unui om de rând, şi nu unui prinţ moştenitor al unei averi de 35 miliarde de euro, au scris jurnaliştii germani de la publicaţia Bild.

”Ținuta regală” adoptată de un prinț: Blugi cu talie joasă, maiou și șlapi

#DIRECT_ONE_xj1p7n#

Prinţul moştenilor nu este foarte iubit în propria sa ţară. A avut trei neveste şi șapte copii şi a cheltuit zece milioane de euro pentru a dărui o vila somptuoasă amantei sale, chiar în inima Europei. O parte din copiii săi au fost dezmoşeniţi şi exilaţi în Statele Unite după ce prinţul a divorţat de prima sa soţie.

Toate rudele celei de-a doua soţii au fost arestate dintr-o altă toană a prinţului. Nici cea de-a treia soţie nu a scăpat de furia sa. Femeia a fost nevoită să îl serveasca în pielea goală în cadrul unei ceremonii somptuase cu ocazia aniversării zilei de naştere a prinţului.