Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a câștigat un nou mandat și a sărbătorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a câștigat un nou mandat și a sărbătorit cu artificii (VIDEO)
Foto: realitateadebistrita.net

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a câștigat un nou mandat. Acesta a ieșit în fațaprimăriei, fiind însoțit de copii și de colegii din administrație, și le-a transmis celor strânși în fața instituției că le mulțumește pentru voturi.

Ogâgău a revoltat o țară întreagă după ce a ieșit la iveală modul în care își tratează propria fiică.O primă înregistrarea arătat-o pe fetiță stând în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate. El îi cere să spună de mai multe ori că nu va mai fi obraznică și-și va face toate lecțiile. Copila repetă plângând tot ce-i cere tatăl. Într-oa doua înregistrare, de data aceasta audio, Ogâgău poate fi auzit cum sparge sticle, trântește obiecte, urlă, înjură și amenință. Pe acest fundal, poate fi auzită o fetiță spunându-i alteia să nu mai plângă, pentru că o să-l enerveze și mai tare.

Întrebat în legătură cu atitudinea lui, Ogâgău a spus că nu e treaba nimănui cum își crește copiii. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar edilulriscă să fie acuzatderele tratamente aplicate minorului.

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a mai câștigat un mandat