TRASEUL TERORII: Filmul atentatului de la Nisa prezentat detaliat pe zone (GRAFICĂ)

TRASEUL TERORII: Filmul atentatului de la Nisa prezentat detaliat pe zone (GRAFICĂ)

Jurnaliștii de la The New York Times au refăcut filmul atacului terorist de la Nisa de joi seară și au prezentat detaliat fiecare parte a traseului urmat de acesta cu camionul pe străzile din Nisa.

Un camion alb mare pătrunde pe Promenade des Anglais de pe stradă lăturalnică, pe lângă un spital de copii. Primele persoane omorâte de acesta în goana nebună de pe promenadă sunt o femeie musulmancă și un bărbat care nu a fost încă identificat, în dreptul Magnan Beach. După ce a lovit aceste persoane el și-a a continuat drumul în mare viteză, alte 7 cadavre fiind descoperite în dreptul Centrul Universitar Mediteranian aflat pe ruta parcursă de camion. Mulțimea ar fi fost lovită în plin în dreptul restaurantului "Voilier Plage", în jur de 10 persoane decedate fiind găsite aici.

Traseul Terorii: Filmul atentului terorist de la Nisa prezentat detaliat pe zone

Pe capturile video de la hotelul Westminster se vede camionul ieșind de pe pasarela unde se aflau oamenii și reintrând pe strada, și tot în dreptul hotelului încep polițiștii să tragă în dreptul vehiculului, ceea ce face teroristul să accelereze. Alte 20 de persoane au fost rănite sau ucise în drumul său criminal în dreptul unui pavilion. Vehiculul este oprit abia în fața la Casino du Palais, unde forțele de ordine reușesc să omoare șoferul.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)