Turcia: O bombă artizanală a fost dezamorsată în apropierea unui centru comercial din Istanbul

Turcia: O bombă artizanală a fost dezamorsată în apropierea unui centru comercial din Istanbul
Foto: abc.net.au

O bombă artizanală a fost dezamorsată, sâmbătă, în apropierea unui centru comercial din Istanbul, relatează AFP.

Potrivit agenției oficiale Anatolia, bomba a fost descoperită într-un colet suspect în faţa unui centru comercial, la Basaksehir, la periferia vestică a Istanbulului, datorită unui trecător care a alertat poliţia.

Ancheta poliţiei continuă într-un laborator, unde bomba a fost transportată după ce a fost dezamorsată, potrivit primelor infomrații fiind vorba despre o bombă cu fragmentație.

De asemenea, poliția a detonat o butelie de gaz găsită într-un colet suspect la Sefakoy.

Marți, un polițist a fost ucis într-un atac sinucigaș comis de o femeie împotriva unui comisariat dintr-un cartier turistic al Istanbulului.

O grupare turcă de extremă-stânga, care a revendicat miercuri atentatul sinucigaş, a precizat sâmbătă că nu are nici o legătură cu atentatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)