Donald Tusk, discurs în română: „M-am îndrăgostit de Sibiu”. Preşedintele Consiliului European a venit la conferinţă cu mănuşile de portar primite de la Duckadam (VIDEO)

Donald Tusk, discurs în română: M-am îndrăgostit de Sibiu. Preşedintele Consiliului European a venit la conferinţă cu mănuşile de portar primite de la Duckadam (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk. a avut o nouă ieşire publică în care a reuşit să atragă afecţiunea românilor. După discursul în română de acum patru luni de la Ateneu, Tusk a venit la conferinţa de presă de la finalul summitului de la Sibiu şi s-a mândrit cu mănuşile de portar primite miercuri de la Helmuth Duckadam, portarul care a adus Stelei trofeul Cupei Campionilor Europeni în 1986.

„Iată ce am primit ieri de la Helmuth Duckadam. Şi am primit şi un sfat cum putem să ne apărăm mai eficient interesele europene şi ştim că el este un profesionist. Mulţumesc Helmuth”, a arătat Donald Tusk la începutul conferinţei de presă.

De asemenea, Donald Tusk a terminat discursul iar în limba română mulţumindu-o lui Iohannis pentru organizararea summitului şi afirmând că s-a îndrăgostit de Sibiu.

„Aș dori să-i mulțumesc președintelui Iohannis pentru organizarea summitului de la Sibiu. Ați organizat un summit excepțional. Puteți fi mândri de munca depusă cum Europa e mândră de dumneavoastră. Pur și simplu m-am îndrăgostit de Sibiu”, a încheiat Tusk în limba română.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe