Ucrainenii au bombardat din nou un pod ocupat de ruși din zona Herson: Forțele ruse nu își mai pot asigura legătura (VIDEO)

Ucrainenii au bombardat din nou un pod ocupat de ruși din zona Herson: Forțele ruse nu își mai pot asigura legătura (VIDEO)
Ucrainenii au bombardat din nou un pod ocupat de ruși din zona Herson: Forțele ruse nu își mai pot asigura legătura (VIDEO). Sursa Foto: Flickr.com

Ucrainenii au bombardat din nou un pod ocupat de ruși din zona Herson și au amânat astfel redeschiderea obiectivului, informează Reuters.

Forțele ucrainene au bombardat din nou podul Antonivskyi din orașul Herson, controlat de ruși, distrugând echipamentele de construcție și împiedicând redeschiderea acestuia, a transmis luni agenția de știri Interfax.

Ucrainenii au bombardat un pod vital pentru trupele rusești

Podul este unul dintre cele două puncte de intrare a forțelor ruse în teritoriul pe care l-au ocupat pe malul vestic al râului Dnipro, în sudul Ucrainei.

De asemenea, podul a fost o țintă cheie pentru ucraineni în ultimele săptămâni, Kievul folosind rachete de înaltă precizie furnizate de Statele Unite pentru a încerca să îl distrugă.

Conform primelor informații, podul nu are „daune critice” în urma atacului. Cu toate acestea, autoritățile locale nu au transmis când va avea loc redeschiderea podului

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal