Un apropiat al premierului Serbiei, în stare gravă după ce a fost împuşcat la Belgrad

Un apropiat al premierului Serbiei, în stare gravă după ce a fost împuşcat la Belgrad
Foto: english.blic.rs

Milan Beko, un bogat om de afaceri şi un apropiat al premierului sârb Aleksandr Vucici, a fost rănit grav după ce a fost împuşcat vineri seară la Belgrad.
Beko a fost împuşcat de un individ rămas neidentificat, în faţa vilei sale din cartierul rezidenţial Dedinje, anunţă Televiziunea publică sârbă (RTS), citată de AFP.

Omul de afaceri are o plagă în zona toracelui şi alta la stomac.

Bărbatul a fost spitalizat în stare gravă şi este supus unei intervenţii chirurgicale.

Milan Beko, în vârstă de 53 de ani, a fost ministru al Privatizării în guvernele regimului Slobodan Miloşevici.

Omul de afaceri este membru al formaţiunii JUL (de stânga), partidul soţiei lui Slobodan Miloşevici, Mira Markovici.

Ultima oră
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”
12:25 - Boris Johnson, criticat de zeci de parlamentari. Acuzații dure pentru guvern, după anunțul introducerii pașaportului de vaccinare