INCREDIBIL! Un angajat al ambulanței a agresat sexual o adolescentă în timp ce o transporta spre spital

INCREDIBIL! Un angajat al ambulanței a agresat sexual o adolescentă în timp ce o transporta spre spital

Un bărbat din Țara Galilor, în vârstă 33 de ani, lucra ca asistent pe ambulanță când, în luna iulie a anului 2014, el a pipăit pacienta adolescentă pe care o ducea spre spital.

Mai mult, el a căutat-o pe internet și i-a spus acesteia să-i trimită poze nud cu ea.

Deși se afla sub investigația poliției, după incident bărbatul s-a angajat într-un club de noapte tot ca asistent medical.

În 2017, în timp ce lucra acolo, Hughes a agresat sexual o altă tânăra de 18 ani. El nu le spuseseră angajatorilor despre problemele lui cu legea, astfel că nimeni nu a bănuit de ce este capabil.

Acesta a fost acuzat de patru infracțiuni sexuale, inclusiv de atacul comis în 2014 în High Wycombe și de cel comis în 2017 în Bristol.

După o investigație comună dintre Poliția din Thames Valley și Poliția din Avon și Somerset, Hughes a fost condamnat pentru agresiune sexuală. El a negat acuzațiile, forțând victimele să depună mărturie împotriva lui în instanță.

„Hughes se afla într-o poziție de încredere, iar acțiunile sale au provocat foarte mult rău victimelor sale. De asemenea, după toate cele întâmplate, el le-a pus în postura în care a fost necesar să treacă printr-un proces”, a spus detectivul Constable Jenna Wilde.

Hughes a fost găsit vinovat, în unanimitate, de către un juriu de la Curtea in Aylesbury. El își va afla sentința pe data de 16 noiembrie a acestui an.