Un avion s-a prăbușit în Texas: Toți cei 21 de pasageri au fost evacuați

Un avion s-a prăbușit în Texas: Toți cei 21 de pasageri au fost evacuați

Un avion de mici dimensiuni cu destinație Boston care transporta peste 20 de persoane a lovit un gard și a izbucnit în flăcări în timpul decolării pe aeroportul din Houston, marți dimineață, au declarat oficialii.

Toți pasagerii și echipajul au reușit să evacueze avionul în siguranță – doi cu răni ușoare – înainte ca pompierii să stingă flăcările care au cuprins aeronava pe un câmp din afara aeroportului, au spus oficialii locali, scrie skynews.

„Aceasta este o zi bună. Aceasta este de fapt o zi de sărbătoare pentru o mulțime de oameni”, a spus purtătorul de cuvânt al Departamentului de Siguranță Publică din Texas, Sgt. Stephen Woodard le-a spus reporterilor la fața locului.

O persoană a raportat dureri de spate, a spus judecătorul din Waller, Trey Duhon, prin intermediul Facebook.

„Informațiile pe care le deținem în acest moment indică faptul că avionul nu a atins altitudinea la capătul pistei și a traversat Morton Road, ajungând să se prabușească în câmpul chiar la nord de aeroport, unde a luat foc”, a spus un oficial.

O altă persoană a avut probleme respiratorii, a spus Woodard. Ambii au fost transportați la un spital, dar mai târziu s-au întors la aeroport.