Un bărbat din SUA a fost împuşcat mortal de propriul câine cu arma de vânătoare

Un bărbat din SUA a fost împuşcat mortal de propriul câine cu arma de vânătoare
Un bărbat din SUA a fost împuşcat mortal de propriul câine cu arma de vânătoare, sursă foto: captură YT

Sfârşit tragic şi neaşteptat pentru un bărbat de 32 de ani. Acesta a fost împuşcat mortal de propriul câine cu arma sa de vânătoare. Tânărul a fost găsit fără viaţă în maşina sa, la 80 de kilometri de casă.

Bărbatul de 32 de ani din SUA a fost găsit fără viaţă în maşină

Poliţiştii cred că animalul a călcat din greşeală pe armă, provocând descărcarea ei şi ucigându-şi astfel stăpânul. Cartușul care a l-a omorât pe bărbat a fost găsit la faţa locului, scrie Daily Mail.

Un caz similar a avut loc în luna noiembrie, în Turcia. Ozgur Gevrekoglu a fost ucis în timp ce era la vânătoare cu prietenul său, în provincia Samsun.

În timp ce își punea câinele în mașină, laba animalului a atins arma încărcată, iar pușca s-a descărcat în Gevrekoglu de la mică distanță. Bărbatul a fost transportat la spital, dar a murit câteva ore mai târziu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Partidul lui Karl Nehammer a pierdut alegerile din Austria Inferioară, fieful formațiunii. OVP nu va mai avea majoritate parlamentară. Cel mai mare grup de migranți din regiune e format chiar din români
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo
18:39 - „Doamne, hai că nu suntem pierduți!”. O ambulanță blocată în zăpadă a fost împinsă de un grup de petrecăreți. Tinerii au mers 2 kilometri prin viscol pentru a ajunge la autospecială (VIDEO, FOTO)
18:13 - Vrancea: Un tânăr de 20 de ani a violat o bătrână în vârstă de 88 de ani