Un cuplu de israelieni și-a numit nou-născutul Like, inspirați de rețeaua de socializare Facebook

Un cuplu de israelieni și-a numit nou-născutul Like, inspirați de rețeaua de socializare Facebook
Un cuplu de israelieni și-a botezat nou-născutul Like, fiind inspirați de cea mai mare rețea de socializare, Facebook, informează BBC. Lio Adler și soția sa Vardit au mărturisit că voiau să găsească un nume...

Un cuplu de israelieni și-a botezat nou-născutul Like, fiind inspirați de cea mai mare rețea de socializare, Facebook, informează BBC.

Lio Adler și soția sa Vardit au mărturisit că voiau să găsească un nume care să fie „modern și inovativ”. Astfel, s-au gândit că numele potrivit pentru fetița lor este Like, după ce s-au asigurat că niciun alt copil din Israel nu mai poartă același nume.

„Noi credem că Like este echivalentul modern pentru numele Ahava, adică iubire. Este felul meu de a-i spune fiicei mele Iubire„, a declarat tatăl micuței, citată de sursa precizată.

Like Adler nu este singurul copil di familie care poartă un nume ciudat, celălalte fete au fost botezate Pie (prăjitură) și Vash (miere), întrucât părinții sunt pasionați de gastronomie.

„Când i-am posta poza pe Facebook și am spus cum o vom boteza am primit 40 de Likes (…) Considerând că am mai mult de 100 de prieteni, înseamnă că lumea deja o place”, a adăugat Lio Adler.