Un europarlamentar britanic umilește din nou România: „Trebuie să vedeţi ce sărăcie este. Oamenii abia au ce pune pe masă”

Un europarlamentar britanic umilește din nou România: „Trebuie să vedeţi ce sărăcie este. Oamenii abia au ce pune pe masă”
Europarlamentarul britanic Nigel Farage a criticat din nou România. Politicianul a afirmat, într-o intervenţie în direct la postul BBC, că românii sunt atât de săraci încât nu-şi permit să-şi încălzească...

Europarlamentarul britanic Nigel Farage a criticat din nou România. Politicianul a afirmat, într-o intervenţie în direct la postul BBC, că românii sunt atât de săraci încât nu-şi permit să-şi încălzească locuinţele şi abia au ce pune pe masă.

„Abia m-am întors din Bulgaria. Am fost şi în România în trecut. Trebuie să vedeţi ce sărăcie este în aceste ţări ca să credeţi! Oamenii au locuri de muncă, nu îşi permit să îşi încălzească locuinţele şi abia au ce pune pe masă!”, a declarat politicianul.

Politicianul a reiterat că nici românii, nici bulgarii nu ar trebui să primească acces liber pe piaţa muncii. Mai mult, politicianul a spus că, din cauza românilor, criminalitatea a crescut îngrijorător în Regatul Unit.

Nigel Farage este cunoscut pentru atitudinea sa extrem de critică la adresa ţării noastre. Europarlamentarul britanic a condamnat aderarea României la Uniunea Europeană şi i-a criticat pe politicienii europeni că ignoră problemele actuale cauzate de recesiune.

Restricţiile pe piaţa muncii din Marea Britanie vor fi ridicate pentru români şi bulgari începând cu 1 ianuarie 2014.