Un extraterestru a fost descoperit în Rusia: Farsă elaborată?

Un extraterestru a fost descoperit în Rusia: Farsă elaborată?
De câteva zile bune un videoclip ciudat a tras sute de curioși pe internet. Este vorba despre un filmuleţ în care este dezvăluit cadavrul unui extraterestru găsit de doi ruși. În imaginile captate de cei doi...

De câteva zile bune un videoclip ciudat a tras sute de curioși pe internet. Este vorba despre un filmuleţ în care este dezvăluit cadavrul unui extraterestru găsit de doi ruși. În imaginile captate de cei doi bărbați se poate observa corpul distrus al formei extraterestre, fără un picior, care este îngropat în zăpadă.

Potrivit Daily Mail, unii oameni susțin că un OZN ar fi lăsat în urmă acest extraterestru, probabil din cauza unui accident, sau uitat de trupele militare ruse care au încercat să scape de probe.

Zona în care a fost descoperit corpul extraterestrului este cunoscută pentru faptul că în acel loc au fost raportate de mai multe ori astfel de cazuri.

Foto: dailymail.co.uk

„Nu ne-a venit să credem când l-am văzut. Şi ceea ce era şi mai înfricoşător, a fost că nu era nici urmă de OZN”, a declarat Igor Molovic, unul dintre bărbaţii care a filmat şi a postat filmuleţul pe net.

Însă cei care se lasă mai greu de convins declară că videoclipul este o farsă, iar cadavrul extraterestrului este doar o replică realizată impecabil.

“Dacă asta este o machetă atunci cei care au făcut-o sunt adevăraţi profesionişti. Eu cred că este real, foarte bun viodeclipul!”, a mărturisit un utilizator.