Un fost lider al organizației rasiste Ku Klux Klan și-a anunțat intenția de a candida pentru un post în Senatul american (VIDEO)

Un fost lider al organizației rasiste Ku Klux Klan și-a anunțat intenția de a candida pentru un post în Senatul american (VIDEO)

David Duke, fost lider al organizației rasiste Ku Klux Klan, și-a anunțat intenția de a candida pentru un post în Senatul american, din partea statului Louisiana, informează B1 TV.

La o zi după ce Donald Trump a acceptat oficial candidatura republicană la prezidențiale, Duke a anunțat că, într-un moment în care statul american este pe cale să se destrame, americanii au nevoie de o persoană care să le reprezinte interesele.

Anunțul lui Duke a venit în contextul gravelor tensiuni rasiale cu care se confruntă Statele Unite după uciderea unei persoane de culoare și replica acestui eveniment, un atac armat în urma căruia au murit trei ofițeri de poliție.

Extremistul este un fost reprezentant statal al New Orleans și candidat la postul de guvernator, respins de Congresul American în urmă cu 20 de ani.

Un fost lider al organizației rasiste Ku Klux Klan și-a anunțat intenția de a candida pentru un post în Senatul american

#DIRECT_ONE_6uibg3#

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)