Un fost lider al organizației rasiste Ku Klux Klan și-a anunțat intenția de a candida pentru un post în Senatul american (VIDEO)

Un fost lider al organizației rasiste Ku Klux Klan și-a anunțat intenția de a candida pentru un post în Senatul american (VIDEO)

David Duke, fost lider al organizației rasiste Ku Klux Klan, și-a anunțat intenția de a candida pentru un post în Senatul american, din partea statului Louisiana, informează B1 TV.

La o zi după ce Donald Trump a acceptat oficial candidatura republicană la prezidențiale, Duke a anunțat că, într-un moment în care statul american este pe cale să se destrame, americanii au nevoie de o persoană care să le reprezinte interesele.

Anunțul lui Duke a venit în contextul gravelor tensiuni rasiale cu care se confruntă Statele Unite după uciderea unei persoane de culoare și replica acestui eveniment, un atac armat în urma căruia au murit trei ofițeri de poliție.

Extremistul este un fost reprezentant statal al New Orleans și candidat la postul de guvernator, respins de Congresul American în urmă cu 20 de ani.

Un fost lider al organizației rasiste Ku Klux Klan și-a anunțat intenția de a candida pentru un post în Senatul american

#DIRECT_ONE_6uibg3#

Tags:
Ultima oră
12:34 - Liliana Mocanu și fiica ei, infectate cu COVID-19. Actrița din Las Fierbinți nu este vaccinată: Nu pot dormi, mă dor toate
12:30 - CCR a admis sesizarea Guvernului Cîțu privind moțiunea de cenzură, dar a stabilit că dezbaterea și votul trebuie să aibă loc (surse)
12:24 - Cu ce cadou a mers Ion Ţiriac la Simona Halep în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani (FOTO)
12:21 - PSD depune propria moțiune de cenzură. Sorin Grindeanu: Cealaltă moțiune are probleme pentru că există acel conflict de natură constituțională
12:18 - Radu Țincu: Secțiile ATI din București, supraaglomerate. Creșterea va continua în perioada următoare. Suntem supărați când se introduc restricții, dar am ales să ne vaccinăm într-un procent extrem de redus și să sfidăm regulile (VIDEO)
12:13 - A murit unul dintre condamnații în dosarul triplei crime de la Stoenești. Doru Durleci era încarcerat la Craiova: „A fost lăsat să zacă precum un câine”
11:46 - Bucureștiul, la o rată de infectare de 5,57 la mie. Dacă se trece de pragul de 6, școlile intră în online și se instituie carantina de noapte în weekend pentru persoanele nevaccinate
11:45 - Virgil Musta: Suntem, din nou, în al doisprezecelea ceas. Oricât încercăm să mai creştem numărul de paturi, se vor epuiza şi acestea foarte repede
11:40 - Cine este Mihai Dan Zarug de la Asia Express, sezonul 4. Cu ce se ocupă concurentul de la Antena 1 și cum a ajuns cunoscut
11:33 - DLAF a sesizat DNA și cu privire la proiectul pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna: „Au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”