Un iranian a cerut să fie deportat din Marea Britanie, deși avea permis de ședere, doar pentru că se săturase de locuitorii din Manchester

Un iranian a cerut să fie deportat din Marea Britanie, deși avea permis de ședere, doar pentru că se săturase de locuitorii din Manchester
Foto: Facebook.com

Un bărbat iranian s-a predat poliției britanice cerând să fie deportat în țara de origine. De fapt, bărbatul locuia legal în țară și doar își dorea să fie trimis acasă pentru că se săturase de Marea Britanie, potrivit DailyMail.

Arash Aria, în vârstă de 25 de ani a spus că a avut parte de violență în orașul Manchester, unde locuia de 10 ani și nu putea să își găsească de lucru.

Bărbatul arestat mai devreme a cerut să fie repatriat în Iran pentru că s-a săturat de Manchester” au spus ofițetii de poliție pe Twitter.

Acesta avea permis de ședere în Marea Britanie pe o perioadă nederminată și a fost eliberat fără acuzații. Poliția a adăugat că “va trebui să-și găsească singur drumul spre casă”.

Aria a spus pentru Daily Telegraph că voia să se întoarcă  în orașul Shiraz, în sud-estul Iranului, unde are rude.

Oamenii din Menchester nu au fost foarte primitori. Îmi vorbeau urât și erau violenți cu mine. Am încercat să fiu prietenos și politicos, dar ei doar râd de mine pentru că sunt străin. Se uită la mine ciudat”, a spus iranianul

Imigrația este un subiect foarte sensibil în politica din Marea Britanie. Mii de imigranți din Orientul Mijlociu și Africa s-au îngrămădit în taberele din Nordul Franței în speranța că vor trece ilegal în Regat.

Ultima oră
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice