Un pastor făcea sex cu minori ca să-i vindece de homosexualitate!

Un pastor făcea sex cu minori ca să-i vindece de homosexualitate!
Un pastor din Iowa a recunoscut că întreţinea relaţii sexuale cu adolescenţi, pentru a-i ajuta să se vindece de homosexualitate. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a molestat cel puţin opt tineri, profitând de...

Un pastor din Iowa a recunoscut că întreţinea relaţii sexuale cu adolescenţi, pentru a-i ajuta să se vindece de homosexualitate. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a molestat cel puţin opt tineri, profitând de ei pe o perioadă de câţiva ani. Între timp, acesta a fost exclus din biserică.

Brent Girouex a fost arestat la începutul acestui an, sub acuzaţia de exploatare sexuală. Potrivit wisconsingazette.com Acesta le-a declarat anchetatorilor că era de datoria lui „să-i ajute pe adolescenţi cu dorinţele lor homosexuale prin rugăciuni rostite în timp ce aveau contacte sexuale cu el”.

În februarie, Girouex le-a spus poliţiştilor că a făcut sex cu patru băieţi începând din 2007. Motivul invocat de pastor era că îi ajuta să obţină „puritate sexuală în ochii lui Dumnezeu”.

Procurorii susţin, însă, că cel puţin opt bărbaţi au înaintat plângeri la adresa lui Brent Girouex, pe care îl acuză că i-a molestat în copilărie.

100 de contacte sexuale cu un singur minor

Fostul preot le-a mărturisit anchetatorilor că cea mai lungă relaţie de acest gen a durat patru ani şi a început pe când victima avea 14 ani. În opinia sa, relaţia era una de comun acord, cei doi având circa 50 de contacte sexuale în acea perioadă. La rândul său, tânărul molestat a declarat că numărul ajunge, de fapt, la 100.

Trei dintre cei care au depus mărturie împotriva lui Girouex au declarat că partidele de sex aveau loc de obicei la locuinţa pastorului. Cu toţii susţin că mergeau acolo pentru a obţine „puritate sexuală”.

„Când ejaculau, scăpau de gândurile rele din mintea lor”, le-ar mai fi spus fostul pastor anchetatorilor.

În prezent, detectivii încearcă să afle dacă există şi alte victime. Brent Girouex a fost între timp eliberat pe cauţiune, contra sumei de 30.000 de dolari.