Un polițist a fost ucis de un cocoș. Ofițerul a încercat să oprească lupta, dar pasărea i-a tăiat artera femurală

Un polițist a fost ucis de un cocoș. Ofițerul a încercat să oprească lupta, dar pasărea i-a tăiat artera femurală
Sursa Foto: EPA-EFE

Un ofițer de poliție filipinez a fost ucis de un cocoș de luptă în timpul unei razii asupra unui loc unde se țineau lupte ilegale de cocoși, în nordul provinciei Samar, transmiteBBC.

Un polițist a fost ucis de un cocoș după ce a încercat să oprească organizarea unor lupte ilegale, în Filipine

Ofițerul de poliție, pe numele lui Christine Bolok, a fost tăiat de pintenul de oțel, extrem de ascuțit, atașat la piciorul unui cocoș de luptă. Lama i-a secționat artera femurală, agentul murind în drum spre spital.

Cu toate că sunt foarte populare, luptele între cocoși au fost interzise în timpul pandemiei de coronavirus. Înainte de declanșarea crizei sanitare, acestea erau permise doar în baza unei autorizații, în locuri special amenajate și doar în zilele de duminicăși în sărbătorile legale, precum și în timpul unor festivaluri locale, care durează până la trei zile.

”Nu mi-a venit să cred când mi s-a raportat întâmplarea”

Șeful poliției din provincia Samarul de Nord, colonelul Arnel Apud, a declarat pentru agenția de presă AFP că incidentul nefericit a fost „un ghinion pe care nu îl pot explica”.

„Nu mi-a venit să cred când mi s-a raportat întâmplarea. Este pentru prima dată în cei 25 de ani de poliție când am pierdut un coleg din cauza pintenului unui cocoș de luptă”, a declarat șeful poliției locale, Arnel Apud.

În urma teribilului incident, trei persoane au fost arestate și au fost confiscați șapte cocoși de luptă, în timpul acestei descinderi a poliţiei în oraşul San Jose.

Din nefericire, trei suspecți au reușit să fugă înainte ca agenții de poliție să îi rețină.

Numeroase incidente

Un alt accident neobișnuit a avut loc la Tânrgu Jiu.Un copil de doar trei ani din Târgu-Jiu a reușit să introducă cheile în contact să pornească o mașină și să demareze în marșarier, lovindu-și mama care se afla în spatele autoturismului. Femeia în vârstăde 35 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Femeia de 36 de ani, din Târgu-Jiu, a sesizat faptul că, in timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi fost lovită de autoturismul proprietate personală, la volanul căruia se urcase fiul său, în vârstă de trei ani, care fusese lăsat nesupravegheat, pentru o scurta perioadă de timp. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform bihor.ro.

Ultima oră
18:12 - Guvernul modifică legea pentru a despăgubi păgubiții înainte de declararea definitivă a falimentului: Fondul de Garantare a Asiguraţilor poate efectua plăţi la 60 de zile de la retragerea licenţei asiguratorului
18:06 - Nicușor Dan: Nu avem noul preț cu care ne va vinde ELCEN gigcaloria. Nu suntem în constrângeri financiare să nu putem mări subvenția; o problemă ar putea veni din contractul cu Comisia Europeană (VIDEO)
17:48 - Gina Pistol, către Smiley: „Mă laşi să mă întorc la Asia Express?”. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul
17:48 - Echinocțiul de toamnă 2021. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să fie foarte atente când iau decizii
17:48 - Începe Festivalului Strada de C`Arte în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice. Lista evenimentelor anunțate de BCU
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”