Un Pont pe Zi: Cote și ponturi pentru meciul Craiova – Dinamo (VIDEO)

Un Pont pe Zi: Cote și ponturi pentru meciul Craiova - Dinamo (VIDEO)

Dan Bâra a prezentat din ediția de vineri noapte a emisiunii ”Un pont pe zi” cele mai interesante cote pentru meciul Craiova – Dinamo, derby-ul etapei din Liga I.

”Un meci la care sunt scăderi masive de cote pe un rezultat de egalitate și ceva scăderi și pe victoria lui Dinamo. Scăderea pe un rezultat de egalitate este dat cu adevărat impresionantă”, a comentat Dan Bâra.

Cota pentru o victorie a Craiovei este de 2.35. Rezultatul egal are o cotă de 3.30, în timp ce victoria alb-roșilor are cota de 3.05.

UN PONT PE ZI 16 09 2017 PARTEA 1 DIN 2

UN PONT PE ZI 16 09 2017 PARTEA 2 DIN 2

Tags:
Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat