Un pont pe zi: Dan Bâra a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Viitorul – Salzburg (VIDEO)

Un pont pe zi: Dan Bâra a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Viitorul - Salzburg (VIDEO)

Dan Bâra a prezentat din ediția de marți noapte a emisiunii ”Un pont pe zi” cele mai interesante cote pentru meciul dintre Viitorul și Salzburg pentru calificarea în grupele Europa League.

”Salzburg este într-adevăr o echipă puternică, cel puțin printre formațiile de eșalon doi sau poate chiar trei din Europa, însă Viitorul nu este nici măcar în această categorie, sau cel puțin nu în momentul de față.

Am văzut cum Gică Hagi și-a vândut foarte mulți dintre jucători, nu a reușit să țină nici măcar puținul acela pe care îl avea. Ba mai mult, a desființat și echipa a doua a clubului, care activa în Liga a 3 a”, a spus Dan Bâra.

Pentru o victorie a formației gazdă, Salzburg, cota este de 1.20. Un rezultat de egalitate are cota de 6.25, iar o victorie a celor de la Viitorul are cota de 16.

UN PONT PE ZI 24 08 2017 PARTEA 1 DIN 2

Tags:
Ultima oră
08:50 - Adrian Vasilescu (BNR): „Haosul liberalizării pieței a determinat o creștere de 46% a prețurilor la energie în România, caz unic în UE”. Care sunt perspectivele cu privire la inflație, pentru 2022
08:30 - Anunțul dr. Tudor Ciuhodaru, despre varianta Omicron: „Prin prisma mutațiilor e o variantă îngrijorătoare, dar aceste lucruri trebuie să se confirme și în viața reală” (VIDEO)
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)