Un student și-a început prezentarea cu o scenă dintr-un film pentru adulți. Ce notă i-a dat profesorul (FOTO)

Un student și-a început prezentarea cu o scenă dintr-un film pentru adulți. Ce notă i-a dat profesorul (FOTO)

Printre cele mai importante elemente ale unei prezentări de succes este modul în care reușești să atragi atenția audienței. Un student din SUA a folosit o metodă extrem de îndrăzneață pentru a face acest lucru.

Joshua Robinson Levine, „boboc” la UniversitateaSt. Edward din Texas, trebuia să prezinte un eseu de 1700 de cuvinte despre conducta petrolierăDakota Acces. Un subiect destul de banal, pe care tânărul a știut însă cum să-l scoată în evidență. Când nimeni nu se aștepta, chiar la inceputulprezentării, a apărut o imagine dintr-un film pornografic.

Anterior, profesorul care coordona această materie le spusese studenților să utilizeze „într-un mod creativ” tehnicile multimedia.

Tânărul a primit nota maximă pentru proiectul său, informează Craveonline.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)