Un SUPRAVIEȚUITOR al atentatului din Londra s-a SINUCIS după cel din Manchester! Motivul ȘOCANT (FOTO)

Un SUPRAVIEȚUITOR al atentatului din Londra s-a SINUCIS după cel din Manchester! Motivul ȘOCANT (FOTO)
Foto: NPR

Un bărbat rănit în atentatele de la Londra din 2005 s-a sinucis în locuința sa, la numai câteva ore după atentatul din Manchester, la concertul cântăreței Ariana Grande, pe22 mai, potrivitindependent.co.uk.

Apropiații bărbatului spun că acesta și-a pus singur capăt vieții. Tony Walter, a murit la vârsta de 52 de ani pentru că „nu voia să trăiască într-o lume în care vor continua atacurile teroriste”.

Cel mai recent atac terorist din Manchester și Westminster din luna martie l-au determinat pe Tony să ia o decizie radicală. Se pare că aceste atentate i-au creat bărbatului o imagine nefastă asupra lumii și a decis să să sinucidă.

După atentatul de la Manchester, el nu s-a prezentat la muncă, iar colegii lui au anunțat autoritățile, iar fricile lor s-au adeverit.

În urmă cu 12 ani, pe 7 iulie, Tony Walter era la câțiva metri de Mohammad Sidique Khan, atunci când acesta s-a aruncat în aer. Explozia a ucis șapte persoane și a rănit alte zeci.

Bărbatul a fost suficient de norocos încât să scape cu viață, penru că atunci șrapnelul bombei l-a atins doar și a declarat că a simțit un fel de șoc electric. El a mai spus că a văzut un bărbat mort, iar trenul era rupt în două.

Bomba care a explodat în 2005 laEdgware Roadera doar una dintre cele patru care care au fostdetonate în Londra în acea zi de 7 iulie, în urma cărora și-au pierdut viața 52 de persoane, iar peste 700 au fost rănite.

Tags:
Ultima oră
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Incident extrem de grav în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor
09:26 - Cosmin Mladin, șeful rețelei de contrabandă cu ţigări din Arad, a fost prins. El a fugit de două ori de autorități
09:13 - Lista județelor afectate de codul portocaliu de caniculă. Elena Mateescu (ANM) anunță că vor mai exista vijelii și furtuni (VIDEO)
09:00 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național, „fără a fi afectate funcțiile de securitate nucleară”
08:52 - „Mare țoapă! O băbăciune”. Ana Maria Popescu (Brânză), jignită ca la ușa cortului de consilierul primarului din Tulcea. La scurt timp și-a dat demisia
08:36 - JO 2020. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint la dublu rame masculin. „Să nu cedezi niciodată”
08:27 - Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)