Un turist britanic a murit în aeroportul din Ibiza. Cauzele sunt necunoscute

Un turist britanic a murit în aeroportul din Ibiza. Cauzele sunt necunoscute

Un turist britanic care tocmai ajunsese la Ibiza a murit după ce s-a prăbușit în aeroportul insulei, potriviy DailyMail.

Paul Birchall, de 51 de ani, tocmai a aterizase după ce venise din Manchester.

Inițial s-a spus că se afla la coadă la punctul de control al pașapoartelor atunci când "a sărit peste una din bariere", dar poliția a respins informația și a confirmat că a murit din cauze naturale.

"Omul nu a căzut și nu și-a spart capul în timp ce ar fi sărit peste una din bariere așa cum a fost raportat”, a declarat un purtător de cuvânt al Gardei Civile din Mallorca.

Se pare că s-a prăbușit din motive încă necunoscute în timp ce aștepta să treacă prin controlul pașapoartelor.

"Pur și simplu mergea în mod normal și s-a prăbușit”, a spus fratele său, Michael.

Un medic care a fost în același zbor cu bărbatul a încerc at să-i ofere primul ajutor, dar din păcate nu a putut să-l salveze.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)