VIDEO ŞOC: Momentul în care Poliţia înconjoară camionul şi îl UCIDE pe TERORISTUL din NISA

VIDEO ŞOC: Momentul în care Poliţia înconjoară camionul şi îl UCIDE pe TERORISTUL din NISA
Foto: rt.com

Imagini din de joi noaptea în care se poate observa momentul în care camionul unde se află teroristul care a comis atacul soldat cu 84 de morți au fost date publicității de RT.

În clipul video se poate observa cum forțele de ordine înconjoară vehicul și trag focuri de armă ce duc la uciderea teroristului.

Imagini din momentul în care teroristul este ucis

#DIRECT_ONE_6j5cv2#

Teroristul, un bărbat de 31 de ani cu origini franco-tunisiene, a intrat cu camionul în mulțimea ce observa focul de artificii ce avea loc cu ocazia Zilei Naționale a Franței. După ce lovit mulțimea, bărbatul a folosit o armă de foc pentru a trage în direcția persoanelor prezente și a forțelor de ordine, dar a fost împușcat de polițiștii ce au înconjurat vehicul acestuia.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”