VIDEO VIRAL: Un călugăr hindus trage un CAMION cu PENISUL în timpul unui festival religios în India

VIDEO VIRAL: Un călugăr hindus trage un CAMION cu PENISUL în timpul unui festival religios în India

Un călugăr Sadhu, sau baba, cum sunt numiți preoții hinduși, a fost surprins trăgând o camionetă legată de organele sale genitale. Ineditul eveniment a avut loc la Magh Mala din Allahabad, în nordul Indiei, festival este organizat pe parcursul lunii religioase hinduse Magh și la el participă sute de mii de pelerini hinduși care se întâlnesc pe malurile Sangamului Triveni unde se întâlnesc cele trei râuri sfinte – Ganges, Yamuna și Saraswati.

Magh tradus din hindi înseamnă „festival al celei de-a 11-a luni” și se bazează pe calendarul hindus. Anul acesta luna a început pe 2 ianuarie, scrie metro.co.uk.

Călugării Sadhu renunță la toate posesiunile lumești, mulți dintre ei optând să renunțe la îmbrăcăminte și să meargă goi pe stradă și să efectueze exerciții fizice extreme sau mentale pentru a rupe ciclul reîncarnării.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina