Utilizatorii Apple vor plăti mai mult în 2023 pentru înlocuirea acumulatorului / Cât costă să-ți rezolvi problemele cu bateria

Utilizatorii Apple vor plăti mai mult în 2023 pentru înlocuirea acumulatorului / Cât costă să-ți rezolvi problemele cu bateria
Foto: Captură video

Întotdeauna utilizatorii Apple au plătit mai mult pentru înlocuirea acumulatoarelor, în comparație cu celelalte brand-uri. Anul acesta, prețurile pentru înlocuirea bateriilor la telefoanele Apple vor crește.

Cei care vor să își schimbe bateria telefonului la un preț mai decent trebuie să se grăbească, întrucât de la 1 martie 2023 se anunță majorări ale prețurilor.

Cât costă înlocuirea bateriei la un telefon Apple

Prețul înlocuirii bateriilor pentru telefoanele lansate de la iPhone X la iPhone 13, inclusiv, va crește de la 69 la 89 de dolari, asta în cazul în care vă doriți un acumulator original Apple.

Utilizatorii de iPhone SE, iPhone 8 sau o variantă mai veche a acestora trebuie să știe că vor plăti 69 de dolari, în loc de 49 de dolari.

Înlocuirea bateriilor în cazul modelelor iPhone 14 va costa 99 de dolari, potrivit playtech.ro.

Scumpirile menționate nu sunt valabile și pentru service-urile neautorizate care optează să folosească piese originale. Specialiștii recomandă realizarea acestor eforturi tehnice numai în service-urile autorizate Apple, astfel încât să te poți bucura de garanție.

Motivul scumpirilor încă nu a fost publicat, însă, cel mai probabil, oficialii Cupertino ar da vina pe inflația accelerată cu care se confruntă întreaga lume, creșterea costurilor de transport din China, dar și pe criza energetică.

Urmăriți B1TV.ro și pe