WhatsApp vine cu schimbări majore. De ce funcție nouă vor putea beneficia utilizatorii

WhatsApp vine cu schimbări majore. De ce funcție nouă vor putea beneficia utilizatorii
Foto: Pixabay

WhatsApp pregătește o schimbare de proporții. În curând, una dintre cele mai cunoscute aplicații, care oferă servicii de mesagerie și apeluri gratuite, va permite să stai conectat incognito.

Potrivit Realitatea, noua funcție va permite să rămâi invizibil în timp ce scrii un mesaj, trimiți o fotografie sau înregistrezi un mesaj vocal.

Wabetainfo a menționat că această actualizare funcționează exact ca un mod incognito, care îți permite să utilizați browsere pentru a naviga online fără a lăsa urme. La etapa actuală, poți ascunde data și ora ultimei accesări, dar arată exact când ești online.

Cum funcționează regimul incognito

Secțiunea Cine poate vedea informațiile mele personale (Ecranul de confidențialitate din Setări), pe lângă faptul că include elementul curent, Ultima accesare, va avea și unul Cine poate vedea când sunt online: putem selecta dacă această informație va fi vizibilă pentru toate contactele sau dacă le permitem să vadă doar ultima accesare.

Dacă alegi setarea Niciuna, atunci când vei fi conectat, nimeni nu va putea vedea că ești online, fie că vrei să trimiți un mesaj sau o fotografie.

Deocamdată nu se știe clar când devine funcțional WhatsApp incognito, dar se așteaptă cât de curând.

Urmăriți B1TV.ro și pe