A ajuns la mare, s-a autoizolat pe o plajă sălbatică, dar bărbaţii o urmăreau. Într-o criză de nervi, şi-a dat jos costumul de baie

Sursa foto: Mikhail Nilov/ Pexels

O tânără domnişoară din SUA, în vârstă de 26 de ani, a mers la mare, pe o plajă sălbatică, încercând să se autoizoleze. Dar nu şi-a făcut decât nervi. De ce? Pentru că toţi bărbaţii o urmăreau cu privirea, pentru că, probabil, blonda era o adevărată bombă sexy.

Cum s-a dezbrăcat fata pe plajă, în Galeria Foto.

A uitat de distanţarea socială în magazin şi s-a apropiat de cele 3 fete în bikini. Dar când s-a uitat la picioarele lor, a încremenit!

Le-a oferit tuturor un show de milioane

Domnişoara s-a enervat şi s-a săturat să tot fie în centrul atenţiei, astfel că le-a oferit bărbaţilor ce şi-au dorit: un show de milioane. Pe scurt, fata s-a dezbrăcat în văzul tuturor. Nu i-a ma păsat că în zonă erau şi copii mici. A simulat că are probleme cu costumul de baie şi a început să-şi descheie şi să-şi încheie slipul, cu mişcări provocatoare. A făcut aceste lucruri până a apărut iubitul ei, care i-a interzis să se mai dezbrace pe plajă.

Două blonde au vrut să şteargă orice amintire de COVID-19 şi s-au grăbit să iasă pe faleză, dar au comis-o rău. Toţi bărbaţii au râs însă de el

Cum au reacţionat privitorii?

Bărbaţii, chiar dacă erau cu soţiile sau cu iubitele, au savurat momentul. Au privit-o pe tânără cum se dezlănţuie, blonda fiind probabil şi „încălzită” de un pahar de vin. Chiar dacă femeile care îi însoţeau le tot întorceau privirea de la respectiva bombă sexy, bărbaţilor nu le-a păsat şi s-au holbat. Asta, desigur, până iubitul tinerei a întrerupt show-ul.