Acesta este noul juriu de la Next Star! Află cine sunt cele trei vedete pe care le vor impresiona micuţii talentaţi ai României

Acesta este noul juriu de la Next Star! Află cine sunt cele trei vedete pe care le vor impresiona micuţii talentaţi ai României
FOTO: Facebook: Next Star

Show-ul Next Star va reîncepe la Antena 1 din data de 12 martie, iar juraţii au fost deja anunţaţi.

Trei vedete vor sta în acest sezon la masa juriului şi vor alege unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Loredana, Ştefan Bănică Jr. şi Dorian Popa sunt gata să se lase impresionaţi în noul sezon al emisiunii de la Antena 1.

Dorian Popa vine pentru a doua oară în juriul de la Next Star, iar noua formulă îl impresionează peste măsură. „Sunt foarte bucuros, dar și extrem de emoționat să fiu din nou la Next Star, dar și pentru că fac parte dintr-o formulă de juriu în care se află două mari personalități artistice, Loredana și Ștefan Bănică. Sunt două embleme ale show-biz-ului românesc.”, a explicat Dorian Popa, relatează Antena1.ro.

Şerban Copoţ se alătură şi el emisiunii, în calitate de co-prezentator. Hiena de la Animal X va sta în culise, unde îi va întânpina pe concurenţi.
Prezentatorul rămâne în continuare Dan Negru, care lucrează cu acest format de la debutul în România.

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!