Alex Delea a făcut dezvăluiri surprinzătoare: Ce își dorește acum cel mai mult finalistul de la Survivor?

Alex Delea a făcut dezvăluiri surprinzătoare: Ce își dorește acum cel mai mult finalistul de la Survivor?
Foto: Instagram

La 25 de ani, Alex Delea visează la o familie împlinită. Fostul „războinic” a mărturisit că își dorește nu doar nuntă, ci și un copil, relatează Cancan.

După ce a cucerit jungla și a „rupt” marele premiu, tânărul vrea să aibă alături și o femeie minunată, căreia să i se potrivească rolul de soție. Chiar dacă nu duce lipsă de atenție din partea genului frumos, el spune că încă nu a descoperit-o pe acea unică.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alex Delea (@alexdelea)

„Bineînțeles. Din toată inimă! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul… Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată? Cu cine? De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! Vreau femeie, vreau copil. Mai repede!”, a spus Alex Delea

Cum trebuie să fie viitoarea soție

Vedeta a recunoscut că are o mulțime de fane în jurul său, în special de când s-a întors cu premiul mare de 100.000 de euro.

„( Femeile, n.r.) Roiesc.. roiau și înainte, roiesc și acum. E bine, e frumos!”, a spus Alex Delea despre fetele care îl abordează.

Dar el declară că știe exact ce caută.

„Nu-mi plac fetele slabe și nici cele scunde. Dar nici prea înaltă să nu fie. Mie îmi place carnea. Să fie puțin cărnoasă”, a recunoscut Alex Delea.

Urmăriți B1TV.ro și pe