Alex Delea se iubește cu o colegă de la Survivor România? Cine i-a furat inima

Alex Delea se iubește cu o colegă de la Survivor România? Cine i-a furat inima
Foto: Instagram/Alex Delea.

Alexandru Delea este marele câștigător al competiției Survivor România. După câteva zeci de săptămâni de luptă, tânărul a obținut 100.000 de euro.

Ex-concurentul a ajuns acasă și încearcă să revină la normalitate. Se zvonește că tânărul nu mai e singur. Inima acestuia a fost furată de o colegă de la Survivor.

Alexandru Delea nu mai e singur

Alexandra Duli, fosta războinică de la Survivor România, a postat câteva poze cu Alexandru Delea. Concurenții au fost surprinși pe terasa unui local din București. Internauții bănuiesc că între cei doi există ceva mai mult decât o relație de prietenie.

Acum ceva timp, Alex Delea, Elena Chiriac, Blaze, Mihaela Stan și Alexandra Duli au făcut apariție  la o cafenea din zona Piața Unirii. Câștigătorul Survivor le-a adus fetelor și câte o floare.

Alex Delea este marele câștigător al showului „Survivor România 2022”. Tânărul a revenit acasă și se bucură de liniște alături de cei dragi. Se pare că zilele petrecute în Republica Dominicana nu au fost cele mai ușoare.

Alex Delea, cu nervii la pământ

Războinicul a mărturisit că încă nu realizează ce i s-a întâmplat și are nevoie de timp că să se adapteze. Alex Delea nu a mai putut să facă fața emoțiilor și a izbucnit în lacrimi.

„Într-un final, am ajuns acasă, am ajuns în București! M-am gândit la momentul ăsta de cinci luni de zile și îl trăiesc din toată inima. Câte persoane au venit… Este toată lumea care mă iubește și vă iubesc pe toți din toată inima mea.

Este puțin să spun că sunt recunoscător pentru că m-ați votat. Iubesc pe toată lumea, pe toți care m-ați votat, pe toți care ați avut un gând bun pentru mine. Și ăia care nu m-ați votat, vă iubesc pe toți. Doamne, Doamne, Doamne…

Sunteți minunați. Am ajuns cu acest superb trofeu, dorit de vreo 30 de persoane”, a dezvăluit Alex Delea pe Instagram, după ce a revenit acasă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alex Delea (@alexdelea)

Urmăriți B1TV.ro și pe