Alexandru Arșinel, uitat de toți apropiații / Care este în prezent starea artistului

Alexandru Arșinel, uitat de toți apropiații / Care este în prezent starea artistului
Foto: Facebook @ Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel traversează o perioadă dificilă încă de la începutul anului, iar starea de sănătate a actorului se deteriorează de la zi la zi. Internat într-un azil de bătrâni și imobilizat la pat, Arșinel a fost uitat de colegii din breaslă, de alte vedete și chiar de apropiați.

Unul dintre băieți îl mai vizitează din când în când, însă, măcinat de dureri și de singurătate, dorul de cei dragi este resimțit parcă tot mai tare, scrie cancan.ro.

Alexandru Arșinel, durere și singurătate într-un azil de bătrâni

Cel care i-a fost partener de scenă timp de o viață Stelei Popescu zace acum singur, într-un azil de bătrâni, lipsit de susținerea oamenilor dragi și chinuit de imposibilitatea de a se ridica din pat.

Cristian Arșinel, unul dintre băieții săi, a vorbit pentru prima dată despre starea tatălui, afirmând că acesta se află într-un loc în care primește îngrijire și observație din partea specialiștilor.

Se pare că pentru o lună în acest centru de recuperare actorul plătește aproximativ 1.000 de euro.

O persoană apropiată de Arșinel a declarat că acesta nu a fost vizitat până acum de prietenii săi, uitat complet de cei care îi promiteau cândva că îi vor fi mereu alături.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la TV, la știri și la filme. Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, a declarat unul dintre apropiații actorului pentru Ego, citează cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe