Fiul actorului Mihai Mălaimare, violonistul Alexandru, s-a căsătorit cu o coreeancă (GALERIE FOTO)

Fiul actoruluiMihai Mălaimare, Alexandru s-a căsătorit sâmbătă la Londra, într-o ceremonie extrem de restânsă. Femeia care i-a devenit soție violonistului esteo coreeancă pe nume YooBin Lee.Alexandru șiproaspăta lui soțieîmpart pasiunea pentru muzică și sunt chiar colegi de scenă.Chiar dacă din cauza pandemiei,Mihai Mălaimare nu a putut lua parte la ceremonie, el a fost primul care a postat pozele de la cununia civilă a fiului.

Cine esteAlexandru Mălaimare, fiul actorului Mălaimare

Alexandru Mălaimare,Nică”, așa cum îl alintă apropiații, este un violonist de valoare cu o carieră apreciată în SUA. El are 31de ani, s-a născut la Bucureşti şi este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti și a obținut masteratul la Conservatorul Regal din Belgia și și-a luat doctoratul în SUA. Fiul lui Mălaimare a urcat pe marile scene din lume, în Austria, Republica Cehă, Belgia, Italia, România, Slovenia și Statele Unite. De-a lungul vremii acâştigat numeroase premii, a fost finalist al selecţiei naţionale a concursului Eurovision Young Musician.

Ultima oră
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”