Andreea Bălan și Tiberiu Argint, discuții aprinse într-o parcare. Marea nemulțumire a cântăreței

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, discuții aprinse într-o parcare. Marea nemulțumire a cântăreței
FOTO: Instagram: Andreea Balan

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au foast surprinși certându-seîn mașină, într-o parcare. Replicile acide au continuat minute în șir, semn că situațiaera foarte încordată.

Un apropiat a explicat că motivul pentru care discretul cuplu a avut ieșirea neașteptată are legătură cu renovarea pe care artista vrea să o facă în vila în care locuiește.

”Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu, acesta a vorbit cu mama lui, și, atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă.

Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase”, a dezvăluit un apropiat de-al celor doi pentruwowbiz.ro.

Vizionați filmulețul AICI

Până la urmă, Andreea Bălan a cedat și a mers pe mâna iubitului ei, expert în design

Artista a acceptat până la urmă varinta propusă de iubitul ei, însă provocările prin care trece cântăreța în timpul procesului de renovare ostresează mult și chiar își pune amprenta asupra relației de 10 luni cu Tiberiu.

”Tiberiu și Andreea sunt, amândoi, încăpățânați, dar comunică bine. De data aceasta, Tiberiu a reușit să o convingă pe Andreea că varianta lui este cea bună și ea a acceptat să îi dea mână liberă când vine vorba de amenajarea interiorului.

Acum chiar abia așteaptă să termine Tiberiu ce avea de gând să facă în casa ei, dar durează câteva luni… Iar asta, ca să fim sinceri, înseamnă foarte mult în relația pe care o are Andreea cu el, e clar că și-a găsit un bărbat care este la fel de puternic ca și ea. Iar ea asta vrea de la un bărbat, să aibă de învăța de la el, să îl admire”, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe