Art Metrano, celebrul actor din „Academia de poliție”, a murit la vârsta de 84 de ani

Art Metrano, celebrul actor din „Academia de poliție”, a murit la vârsta de 84 de ani
Foto: captură YouTube / Academia de poliție

Actorul american Art Metrano, cunoscut în special pentru locul din serialul Academia de poliție s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani.

În 1985, Metrano își făcea apariția în serial, în rolul lui Ernie Mauser, celebrul căpitan de poliție. Decesul actorului a fost anunțat de fiul său, care a precizat că Metrano s-a stins din viață în locuința din Florida, scrie CNN.

Cine a fost Art Metrano, celebrul actor din Academia de poliție

În 1961, începea cariera celebrtului actor Art Metrano. Atunci a obținut primul său rol și s-a bucurat de celebritate timp de 30 de ani.

În 1970, el devenea faimos după emisiunea „The Tonight Show”, în platoul lui Johnny Carson. Pe lângă rolul din seria Academia de poliție, Metrano a mai jucat alături de Jane Fonda, în producția „Și caii se împușcă, nu-i așa”, „Malibu Express” sau „Fără suflare”.

Accidentul din 1989 și întreruperea carierei

Actoruș Art Metrano și-a întrerupt brusc cariera, după ce a suferit un accident. Starul și-a rupt gâtul, după ce a căzut în timp ce lucra la acoperișul casei tale.

Actorul a fost complet paralizat, iar după recuperare a mers mult timp în cârje.

Tags:
Ultima oră
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat / Menținerea unității partidului e esențială
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o