Bat clopote de nuntă la liderul AUR, George Simion / Cine este viitoarea soție și câți invitați sunt așteptați la eveniment

Bat clopote de nuntă la liderul AUR, George Simion / Cine este viitoarea soție și câți invitați sunt așteptați la eveniment
Foto: captură YouTube / Kanal D / 40 de întrebări

Liderul AUR, George Simion, este pe cale să renunțe la burlăcie și să devină însurat cu acte în regulă. Politicianul a intrat în linie dreaptă pentru evenimentul care este programat la finele acestei luni, o adevărată sărbătoare la care sunt așteptați peste 11.000 de invitați.

Bat clopote de nuntă în familia lui Simion, căci politicianul este pregătit să facă pasul cel mare și să își lege destinele alături de iubita sa, pe 27 august. În ciuda tuturor zvonurilor apărute în presă, acesta a spus care este adevărata mireasă pe care o va duce la altar.

George Simion, pregătit de nuntă

Liderul AUR a vorbit la Antena 3 despre cel mai așteptat eveniment din viața personală, nunta de la finalul lunii august.

„Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează”, a declarat George Simion, care a oferit și câteva detalii despre ziua în care va fi mire.

În vârstă de 35 de ani, Simion așteaptă la nuntă peste 11.000 de invitați, după ce a lansat o platformă prin care orice persoană interesată se poate înscrie la evenimentul care va avea loc în Vâlcea.

Întrebat unde va caza toți nuntașii, acesta a oferit un răspuns cât se poate de simplu: „Pe un câmp”, făcând totodată trimitere și la specificul câmpenesc al nunții.

Acesta a adăugat că profită din plin de sezonul recoltei și va organiza decorul cu baloții din paie aduși de colegii săi, din Argeș.

La nuntă, ca la festival. Record de invitați înscriși

George Simion a declarat că în momentul de față aproximativ 300 de invitați se înscriu zilnic la nunta sa, online, accesând link-ul pe care l-a pus la dispoziție. În același timp, acesta se gândește la măsuri de siguranță în ziua marelui eveniment, așa că toți cei înscriși vor avea acces doar pe baza unei brățări pe care o vor primi la intrare.

„Noi am dorit să invităm toți românii să ne fie alături în acest moment bucuros, într-un sat din Vâlcea. Singura noastră rugăminte – organizatoric – vrem să-i rugăm să se înregistreze pentru că nu o să le putem face accesul. Va trebui, prin intermediul colegilor mei, să intre toți mântașii în posesia unei brățări pe care o vor avea la mână”, a explicat Simion.

Cine este aleasa inimii

În ciuda faptului că s-au vehiculat până acum șase posibile variante de soții, Simion a ținut să lămurească situația și să explice că aleasa este Ilinca, o tânără de 24 de ani, alături de care s-a prezentat deja în spațiul media.

„Mi-au fost găsite vreo 6 soții până acum. Variantele astea da, circulă, pentru că există diferite forme de a ne discredita. Pe plan personal am făcut o alegere bună prin alegerea viitoarei mele soţii.

Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează. Şi noi să fim sănătoși și toți românii care se uită la noi să fie bucuroși. Cei care doresc să împărtășească acest moment, din dragoste îi invităm să ne fie alături. Cei care nu ne iubesc, atâta: să-și vadă de ale lor”, a concluzionat Simion.

Urmăriți B1TV.ro și pe