George Simion se căsătorește cu o studentă! Cine i-a furat inima

George Simion se căsătorește cu o studentă! Cine i-a furat inima
Foto: captura video.

Au mai rămas doar câteva luni până la nunta liderului AUR. George Simion spune „Adio” burlăciei și se căsătorește cu o tânără de 22 de ani. O perioadă de timp, în mediul online, circulau zvonuri că politicianul este îndrăgostit de Iulia Burcea și formează cuplu cu ea. Blondina a infirmat zvonurile și a precizat că nu are relații amoroase cu acesta. Se pare că publicul a aflat, în sfârșit, numele miresei.

Cine este aleasa lui George Simion

George Simion  a confirmat spusele blondinei. Internauții au fost curioși să afle numele iubitei politicianului. Dana Budeanu a dezvăluit cine este femeia care i-a furat inima.

”Ilinca Munteanu este fericita aleasă a ‘viitorului președinte’ al României”, a dezvăluit Dana Budeanu, în aplicația Verdict.

Potrivit informațiilor oferite de Dana Budeanu, viitoarea soție a lui George Simion este absolventa a Facultății de Drept.

Acum ceva timp, George Simion a dezvăluit pentru Prima TV că face nuntă pe 27 august. Unul dintre cele mai importante evenimente din viața politicianului va avea loc în România.

„Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial va invit. În România că eu sunt din poporul român”, a precizat George Simion la România TV.

Liderul AUR visează la șase copii

La acel moment, George Simion a declarat că își dorește mulți copii și că este pregătit să se însoare.

„Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta (…) Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat”, a spus el în acel moment, în emisiunea lui Denise Rifai.

Partenera de viață a liderului AUR este o femeie misterioasă, iar Simion a explicat, la 40 de întrebări cu Denise Rifai, de ce o ține ascunsă.

„Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat s.a.m.d.

Îmi pare rău de ceea ce am scris pe blog, dar cu toții avem talente de poet, la un moment dat. Nu e ficțiune, așa am simțit la momentul ăla, aveam 22-23 de ani”, a spus George Simion, la Kanal D, potrivit Wowbiz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe