Beyonce, plătită cu o sumă colosală pentru o oră de concert în Dubai. Cât a încasat cântăreața

Beyonce, plătită cu o sumă colosală pentru o oră de concert în Dubai. Cât a încasat cântăreața
sursă foto: captură YT

După cinci ani de pauză, Beyonce a revenit pe scenă, printr-o apariție spectaculoasă în Dubai.

Artista a fost plătită cu o sumă colosală, mai exact cu suma de 24 de milioane de dolari pentru un show de o oră.

O regulă importantă a fost faptul că spectatorii nu au avut voie să facă poze sau să filmeze prestațiile artistei.

Beyonce a revenit pe scenă

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai a găzduit concertul lui Beyonce din 21 ianuarie 2023, cu care a marcat revenirea pe scenă după 5 ani.

Artista pare că ”și-a încărcat bateriile” în acest timp, deoarece spectacolul pe care l-a făcut a fost de-a dreptul impresionant. Ei bine, nici suma cu care a fost plătită nu a fost una modestă, doarece beyonce a plecat acasă cu 24 de milioane de dolari, pe care i-a încasat pentru o oră de cântat.

Beyonce și-a pregătit revenirea în lumina reflectoarelor după cinci ani de pauză, iar acest lucru s-a întâmplat acum două zile în Dubai, printr-un concert spectaculos cu lumini, artificii, o mulțime de dansatori și vocea inegalabilă a vedetei. Pe lângă apariția fresh a vedetei, a fost marcată și deschiderea hotelului de lux care a găzduit concertul, scrie Spynews.

Artista a încasat o sumă colosală

Artista a încasat o sumă colosală pentru un concert de o oră, mai mare decât averea multor vedete internaționale. Beyonce a plecat cu 24 de milioane de dolari în cont, pe care i-a făcut în aproximativ 77 de minute. Publicul vedetei a fost pe măsură, deoarece au fost invitați printre cei mai bogați și influenți oameni din lume.

Cântăreața a interpretat multe dintre melodiile sale celebre, de care fanii au fost foarte încântați. A fost organizat și un moment special și emoționant pentru artistă, deoarece melodia ”Brown Skin Girl” a fost cântată cu Blue Ivy, fetița ei, care a urcat pe scenă alături de ea.

La concert și-au făcut prezența oameni bogați și influenți în lume, însă care nu au avut voie să filmeze sau să facă poze. Cu toate acestea, majoritatea spectatorilor au încălcat regula, deoarece imediat după concert au apărut pe rețelele de socializare o mulțime de fotografii și videoclipuri, care au ajuns virale la scurt timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe