Care era dorința Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf: „Lucrăm intens la asta”

Care era dorința Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf: „Lucrăm intens la asta”
sursa foro: instagram

Laurențiu Reghecampf șiAnamaria Prodandivorţează, după un mariaj de 13 ani.Însă,cea mai mare dorință a celor doi nu a mai apucat să se îndeplinească.

Cei doiîși doreau să mai devinăpărinți o dată și își doreauo fetiță. LaurențiuReghecampfa trăit o dramăcând fetița lui din prima căsnicie, cea cu Mariana Pfeiffer, a murit la numai 1 an și o lună, din cauza unei malformații la inimă.

„Să mai facem o fetiță! Lucrăm intens la asta. Să aibă cine să ne mute de la soare la umbră, că fetele sunt mari, Bebe la fel, se vor căsători și vor pleca la casele lor. Atât ne mai dorim, că, în rest, la cât de bun a fost Dumnezeu cu noi, mi-e frică să mai cer ceva și să nu fiu nesimțită!”spunea, în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan, potrivit Cancan.ro.

Cei doi s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, iar anul acesta s-au împlinit exact 13 ani de la unul din cele mai frumoase momente din viața lor.Reghe şi Prodanca au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior, pe care impresara l-a născut în luna august a anului 2008, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu acesta.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit în trecut cu Mariana Pfeiffer, iar în timpul căsniciei s-aunăscut o fată și un băiat. Din păcate,Ana Lisa Cristina Reghecampf a muritdin cauza unei malformații congenitale la inimă.

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)