Care sunt cele mai geloase zodii. Cum reacționează fiecare semn și cine nu iartă niciodată o minciună

Care sunt cele mai geloase zodii. Cum reacționează fiecare semn și cine nu iartă niciodată o minciună
Foto: Pixabay.com

Zodiile reacționează diferit atunci când sunt puse în fața unor situații mai puțin plăcute. Există nativi pentru care neliniștea și teama sunt sentimente total necunoscute, dar și nativi pentru care gelozia și neîncrederea sunt la ordina zilei. Care sunt cele mai geloase zodii și cum reacționează atunci când sunt înșelate? Astrologii spun că pe lista se numără în special Scorpionii și Leii.

Din teama, neîncredere sau poate din prea multă mândrie, mai mulți nativi ajung să fie printre cele mai geloase zodii. Iată, potrivit Yourtango.com, cine sunt semnele zodiacale ce au probleme cu gelozia:

Care sunt cele mai geloase zodii

Nativul Scorpion

Scorpionii sunt de departe cea mai geloase zodie. Ei nu au încredere în oameni, iar acest aspect le afectează toate relațiile, fie că vorbim de legături pasionale de dragoste sau de povești colegiale.

Acești nativi aduc cel mai ușor acuzații false și interpretează lucrurile doar așa cum își doresc ei. Mai mult decât atât, nu își stăpânesc foarte bine emoțiile, motiv pentru care furia își face foarte ușor loc alături de gelozie.

Ei nu vor ierta niciodată infidelitatea și vor fi mereu gata de răzbunare.

Nativul Rac

Nativii Rac se numără printre cele mai geloase zodii. Sunt extrem de sensibili și le este foarte ușor să gândească lucruri care nu sunt, de cele mai multe ori, adevărate. Își fac tot felul de idei pornind de la diferite gesturi și niciodată nu sunt pe deplin convinși că partenerul sau partenera de viață este acolo pentru ei.

Racii își ascund foarte ușor sentimentele de gelozie și nu recunosc niciodată ceea ce simt, iar astfel, relațiile lor devin din ce în ce mai complicate.

Nativul Fecioară

Nativii Fecioară sunt zodii extrem de geloase, dar culme, niciodată în relația de cuplu. Reușitele celor din jur, succesul apropiaților sau al persoanelor ce le sunt antipatice sunt elementele care stârnesc sentimentele de gelozie din viața Fecioarelor.

În relația de cuplu, Fecioarele preferă armonia și nu se vor gândi niciodată la lucrurile mai puțin plăcute. Gelozia nu își face loc în căminul lor perfect, pentru că astfel le-ar putea strica echilibrul interior.

Nativul Berbec

Zodie de Foc, nativul Berbec este unul dintre cele mai geloase semne ale zodiacului. Berbecii sunt firi foarte mândre, iar un posibil adversar sau adversară nu le va aduce niciodată fericirea.

Competitivi, Berbecii se pot lăsa purtați de gelozie și pot vedea lucrurile rele chiar și atunci când nu este cazul. Le este extrem de greu să aibă încredere în persoana iubită și nu țin niciodată cont de altceva decât de intuiție.

Ultima oră
12:35 - Cu se supărări s-a întors Lidia Buble din „Asia Express” în România: „Coșmar! Mult stres și oboseală psihică”
12:30 - Continuă consultările la Cotroceni. A venit rândul delegației USR să discute cu președintele Klaus Iohannis, care le-a amintit de eșecul din Parlament (VIDEO)
12:30 - Lista Cabinetului Nicolae Ciucă. Premieră: o femeie ar urma să preia Ministerul Apărării, iar Florin Cîțu și-ar dori șefia Senatului (surse)
12:04 - CTP, despre propunerea lui Nicolae Ciucă premier: „Un război sinistru câștigat de Iohannis cu Orban și cu cetățenii români. A reușit să controleze PNL-ul”
12:02 - Florin Cîțu: PNL îl susține pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, într-un guvern minoritar cu UDMR. Eu am făcut propunerea în partid. Nu noi am declanșat criza, dar noi o rezolvăm (VIDEO)
12:01 - Letonia, prima țară din Europa care reintră în lockdown din cauza valului 4. Cândva un exemplu în lupta cu pandemia, statul baltic resimte din plin efectele crizei sanitare
11:53 - Valeriu Gheorghiță, despre „tulpina românească” a Covid-19: Când ai transmitere comunitară foarte mare și vaccinare foarte scăzută, teoretic condițiile sunt îndeplinite
11:51 - Cum se relaxează actorii Netflix după filmări
11:45 - Un medic a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Cluj-Napoca. Bărbatul s-ar fi sinucis
11:37 - Guvernul Poloniei avertizează cetățenii: „Va trebui să luăm măsuri drastice dacă se întâmplă asta”