Câți bani câștigă Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Ce sume au declarat artistele înainte de a pleca la „America Express”

Câți bani câștigă Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Ce sume au declarat artistele înainte de a pleca la „America Express”
Sursa Foto: Instagram/@andreeabalanofficial

Andreea Bălan și-a făcut rucsacul și a plecat în „America Express” alături de buna ei prietenă, Andreea Antonescu. Cele două formează o echipă de temut pentru ceilalți adversari. Cele două se cunosc de ani buni, încă de când activau în aceeași trupă care a cucerit întreaga țară la începutul anilor 2000.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, înainte de a pleca la America Express, au depus conform legii, bilanțul financiar al firmelor pe care le dețin sau administrează, potrivit Fanatik.

Câți bani fac împreună Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au mai multe companii pe care le dețin și le administrează. Separat, Andreea Bălan are două firme, Andreea Antonescu la fel, iar împreună dețin o a treia.

Anul 2021 i-a adus profit considerabil Andreei Bălan, iar Andreea Antonescu a raportat pierderi. Pe de altă parte, firma pe care o dețin împreună, Andre Music Show, a înregistrat, în al treilea an de activitate, o cifră de afaceri de peste 44.000 de lei și au avut pierderi în jur de 3000 de lei.

Înainte de a pleca la America Express, Andreea Bălan a avut grijă să depună bilanțul financiar pentru firmele pe care le deține. Cântăreața deține două firme, una dintre ele are o cifră de afaceri de 950.000 de lei, iar cea de-a doua a depășit 200.000 de lei, în anul 2021.

În ceea ce o privește pe Andreea Antonescu, aceasta a înregistrat pierderi de bani. Prima firmă a artistei a obținut o cifră de afaceri de aproape 90.000 de lei, raportând o pierdere de peste 32.000 de lei, iar cea de-a doua firmă a acesteia nu a raportat nicio cifră de afaceri, arată sursa citată.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, echipă la America Express

Fetele care cântau pe vremuri „lasă-mă papa la mare” au ajuns să trăiască aventura vieții lor. Celebrele artiste ale trupei „Andre” sunt pregătite de-a dreptul să facă spectacol în emisiunea „America Express”. Cele două vedete sunt încântate că vor avea șansa de a concura cu alte 8 echipe.

Cele două artiste au acceptat una dintre cele mai mari provocări ale vieții și s-au aventurat pe „Drumul Aurului”, alături de alte opt perechi de concurenți vor trece probe de foc prin Mexic, Guatemala și Columbia.

„Am ajuns cu bine în Mexic și din moment în moment poate începe supercursa America Express. Să ne țineți pumnii”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram, în postarea în care a distribuit fotografia.

Urmăriți B1TV.ro și pe