Ce avere au de împărțit miliardarul John Paulson și Jenny. Gălățeanca va fi cea mai bogată româncă după divorț

Ce avere au de împărțit miliardarul John Paulson și Jenny. Gălățeanca va fi cea mai bogată româncă după divorț
John Paulson / Foto: Hepta.ro

Miliardarul american John Paulson și gălățeanca Jenny se despart după 21 de ani de mariaj. În 2000, el și românca se căsătoreau, iar împreună au doi copii. Mărul discordiei și motivul divorțului se pare că ar fi amanta, o nutriționistă de 33 de ani. În urma divorțului, cei doi vor împărți o parte din avere, iar Jenny va fi cu siguranță cea mai bogată româncă după divorț.

De mai mult timp, miliardarul american ar fi avut o relație secretă cu nutriționista în vârstă de 33 de ani, Alina de Almedia.

Jenny, cea mai bogată româncă după divorț. Ce avere are de împărți cu John Paulson

Jenny și John Paulson s-au căsătorit în 2000, iar împreună au două fiice. Micuțele ar fi de partea mamei lor în tot acest scandal al infidelității.

Jenny ar fi fost inițial secretara expertului în finanțe, care s-a îmbogățit în timpul crizei din 2008. Cei doi nu au semnat un contract prenupțial la momentul la care au decis să își unească destinele, iar astfel, românca are toate șansele să devină miliardară.

Divorțul dintre Jenny și John Paulson se anunță a fi unul dintre cele mai scumpe din SUA, iar actele au fost depuse deja la un tribunal din New York.

Jojn Paulson se bucură de o avere impresionantă. El are peste 4,5 miliarde de dolari în conturi, un conac la New York, achiziționat în 2004 la suma de 14 milioane de dolari și o altă proprietate în Southhampton, în valoare de 41 de milioane de dolari.

La toate acestea se adaugă o casă în Aspen, evaluată la 25 de milioane de dolari.

Jenny, sătulă de infidelitățile lui John Paulson

Paulson nu ar fi infidel pentru prima dată, însă ar fi pentru prima dată când soția acestuia află din presă despre faptul că el locuiește cu o o altă femeie, de mai bine de trei luni, într-un apartament din Manhattan, scrie Dailymail.com.

Americanul ar fi avut un comportament mizerabil cu româna, timp de 15 ani. În vârstă de 50 de ani, Jenny ar fi îndurat în mai multe rânduri să rămână singură, chiar și cu lunile, din cauza infidelității soțului ei.

În prezent, ea ar fi decisă să se separe de Paulson și să nu mai accepte niciun compromis.

Cine este presupusa amanta a lui John Paulson

În vârstă de 33 de ani, Alina de Almeida este o nutriționistă și specialist în alimentație sănătoasă, dar și o persoană foarte populară pe Instagram, acolo unde are aproximativ 136.000 de fani.

Paulson și Almeida s-ar fi combinat în vara acestui an, iar de mai multe ori au fost văzuți împreună în Manhattan.