Ce frumuseţe de fată ascunde acasă Florin Piersic Jr. Fiica lui, Sonia, are 15 ani (FOTO)

Ce frumuseţe de fată ascunde acasă Florin Piersic Jr. Fiica lui, Sonia, are 15 ani (FOTO)
Sursa foto: Facebook

Florin Piersic Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, dar și una dintre cele mai discrete persoane publice atunci când vine vorba despre viața de familie.

Cu toate aceastea, îndrăgitul actor a publicat de curând pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica sa cea mare, Sonia.

Sonia este fiica pe care actorul o are din relația cu Dorina Chiriac. Sonia Piersic are 15 ani șiare o relație minunată cu tatăl ei.

Recent, cei doi au fost pe litoral, unde și-au făcut și o fotografie. Actorul a postat-o pe Instagram cu descrierea „Daughter & Dad’.

Acum, Florin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Cipcă, femeia care i-a oferit al doilea copil. Pe cel mic îl cheamă Sasha și a împlinit de curând 5 ani.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare