Ce relație este, de fapt, între Cătălin Scărlătescu și cei doi colegi, Bontea și Dumitrescu. Ce probleme întâmpină chefii în Grecia

Ce relație este, de fapt, între Cătălin Scărlătescu și cei doi colegi, Bontea și Dumitrescu. Ce probleme întâmpină chefii în Grecia
Chefi fără limite, npul show culinar de la Antena 1 cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea / Foto: Instagram / Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea se află în Grecia, acolo unde se filmează Chefi fără limite, un nou show culinar ce va fi difuzat la Antena 1. Recent, chef Scărlătescu a vorbit despre relația cu cei doi colegi, despre obstacolele pe care le întâmpină în Ținutul Elen, dar și despre dorința lui de a câștiga.

Cătălin Scărlătescu a vorbit, recent, pentru Antena 1, despre noul format, despre experiența din Grecia și mai ales despre obstacolele întâmpinate.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre Chefi fără limite, noua emisiune de la Antena 1

Juratul de la Chefi la cuțite se declară încântat de noul format și spune că a acceptat cu bucurie orice provocare. Cătălin Scărlătescu a recunoscut că show-ul nu este numai despre gătit, iar astea este unul dintre aspectele lui preferate.

Este foarte simplu: Vizităm Grecia, muncim pe brânci și încercăm să descoperim rețete foarte interesante din bucătăria locală, din bucătăria tradițională grecească.

Pentru asta avem ajutoare de tot felul: de la oameni care vorbesc grecește și românește, până la oameni care vin și gătesc pentru noi, chefi locali. La final va fi o mare gașcă de chefi greci, toți localnici din locurile prin care noi ne plimbăm, care ne vor învăța rețete speciale locului și momentului în care noi vom fi”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit A1.ro.

Ce relație are chef Scărlătescu cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre relația pe care o are cu chef Bontea și chef Dumitrescu, dar și despre dorința foarte mare de a câștiga.

El a precizat că are o relație foarte bună cu colegii săi, dar în timpul competiției, tensiunile își spun cuvântul.

Relația dintre noi începe tot timpul frumos și se termină frumos. Doar că la un moment dat se deteriorează. Undeva intervine un scurt-circuit. E clar că îmi doresc foarte mult să câștige unul ales de mine.

Nu vreau să câștige unul ales de Bontea, nu mi-ar conveni să câștige unul ales de Dumitrescu. Dacă trebuie, o să o fac și pe aia supremă. Am să-i încui într-o cameră pe amândoi și o să arunc cheia. Doar ca eu să câștig. N-am chef de glume. Urmează să-mi tatuez în buletin un nou nume: „Fără limite. Scărlătescu fără limite”, a mai adăugat el, pentru sursa citată mai sus.

Chefi fără limite, cea mai nouă emisiune de la Antena 1

Chefi fără limite este un nou format adus de Antena 1, ce va combina gătitul și călătoriile. Cei trei vor coordona fiecare câte o echipă, iar fiecare episod va dezvălui câte un preparat tradițional elen, scrie Antena 1.

Pentru cei trei chefi și echipele lor miza o va reprezenta faptul că fiecare trebuie să demonstreze că un bucătar profesionist și pasionat se poate descurca în orice condiții.

Concurenții vor fi nevoiți să își ia singuri materialele și produsele din care vor realiza preparatele, iar de această dată nu va mai exista o cămară plină de bunătăți și foarte bine aprovizionată pe care să o aibă în mod constant la dispoziție

Ultima oră
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident