Ce relație este, de fapt, între Cătălin Scărlătescu și cei doi colegi, Bontea și Dumitrescu. Ce probleme întâmpină chefii în Grecia

Ce relație este, de fapt, între Cătălin Scărlătescu și cei doi colegi, Bontea și Dumitrescu. Ce probleme întâmpină chefii în Grecia
Chefi fără limite, npul show culinar de la Antena 1 cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea / Foto: Instagram / Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea se află în Grecia, acolo unde se filmează Chefi fără limite, un nou show culinar ce va fi difuzat la Antena 1. Recent, chef Scărlătescu a vorbit despre relația cu cei doi colegi, despre obstacolele pe care le întâmpină în Ținutul Elen, dar și despre dorința lui de a câștiga.

Cătălin Scărlătescu a vorbit, recent, pentru Antena 1, despre noul format, despre experiența din Grecia și mai ales despre obstacolele întâmpinate.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre Chefi fără limite, noua emisiune de la Antena 1

Juratul de la Chefi la cuțite se declară încântat de noul format și spune că a acceptat cu bucurie orice provocare. Cătălin Scărlătescu a recunoscut că show-ul nu este numai despre gătit, iar astea este unul dintre aspectele lui preferate.

Este foarte simplu: Vizităm Grecia, muncim pe brânci și încercăm să descoperim rețete foarte interesante din bucătăria locală, din bucătăria tradițională grecească.

Pentru asta avem ajutoare de tot felul: de la oameni care vorbesc grecește și românește, până la oameni care vin și gătesc pentru noi, chefi locali. La final va fi o mare gașcă de chefi greci, toți localnici din locurile prin care noi ne plimbăm, care ne vor învăța rețete speciale locului și momentului în care noi vom fi”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit A1.ro.

Ce relație are chef Scărlătescu cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre relația pe care o are cu chef Bontea și chef Dumitrescu, dar și despre dorința foarte mare de a câștiga.

El a precizat că are o relație foarte bună cu colegii săi, dar în timpul competiției, tensiunile își spun cuvântul.

Relația dintre noi începe tot timpul frumos și se termină frumos. Doar că la un moment dat se deteriorează. Undeva intervine un scurt-circuit. E clar că îmi doresc foarte mult să câștige unul ales de mine.

Nu vreau să câștige unul ales de Bontea, nu mi-ar conveni să câștige unul ales de Dumitrescu. Dacă trebuie, o să o fac și pe aia supremă. Am să-i încui într-o cameră pe amândoi și o să arunc cheia. Doar ca eu să câștig. N-am chef de glume. Urmează să-mi tatuez în buletin un nou nume: „Fără limite. Scărlătescu fără limite”, a mai adăugat el, pentru sursa citată mai sus.

Chefi fără limite, cea mai nouă emisiune de la Antena 1

Chefi fără limite este un nou format adus de Antena 1, ce va combina gătitul și călătoriile. Cei trei vor coordona fiecare câte o echipă, iar fiecare episod va dezvălui câte un preparat tradițional elen, scrie Antena 1.

Pentru cei trei chefi și echipele lor miza o va reprezenta faptul că fiecare trebuie să demonstreze că un bucătar profesionist și pasionat se poate descurca în orice condiții.

Concurenții vor fi nevoiți să își ia singuri materialele și produsele din care vor realiza preparatele, iar de această dată nu va mai exista o cămară plină de bunătăți și foarte bine aprovizionată pe care să o aibă în mod constant la dispoziție

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:54 - Marcel Boloș: Egalizarea vârstei de pensionare la bărbați și femei este prevăzută în PNRR. Avem și sistemul de facilități pentru a stimula rămânerea în câmpul muncii până la 70 de ani / Câți bani ar putea pierde România (VIDEO)
20:42 - Fără drept de joc, Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA. Pe ce loc a ajuns românca
20:39 - Un bărbat a ajuns în instanță pentru că își deranja vecinul făcând grătare prea des / „Mirosul era neplăcut”
20:32 - Șoferii care ucid oameni pe șosele nu vor mai avea dreptul să conducă o anumită perioadă: Guvernul aduce noi modificări care limitează accesul în trafic al conducătorilor auto condamnați
20:32 - Coșul de cumpărături cu produse de bază este tot mai scump / Cât a ajuns să coste și ce spun românii
20:24 - Mihai Tudose: Alegerile anticipate nu sunt pe agenda PSD. Președintele Iohannis, singurul care poate să ducă România în acest scenariu (VIDEO)
20:15 - Minoră de 13 ani din București, dispărută în timp ce mergea spre școală. Poliția cere ajutorul populației
20:04 - În ce orașe din România sunt cele mai scumpe bilete pentru transportul în comun
19:56 - Bogdan Chirițoiu: Industria asigurărilor este cea mai sancționată de către Consiliul Concurenței. Am transmis o serie de propuneri pentru a corecta deficiențele legislative existente
19:56 - Galactic, singura fabrică românescă de ciocolată, și-a cerut insolvența: „Am primit o lovitură semnificativă din partea marilor retaileri”