Ce s-a întâmplat cu adevărat între Simona Halep şi Smiley, înainte ca sportiva să se mărite cu Toni Iuruc. Ce au făcut jucătoarea şi artistul în SUA (FOTO şi VIDEO)

Ce s-a întâmplat cu adevărat între Simona Halep şi Smiley, înainte ca sportiva să se mărite cu Toni Iuruc. Ce au făcut jucătoarea şi artistul în SUA (FOTO şi VIDEO)
Ce s-a întâmplat cu adevărat între Simona Halep şi Smiley, înainte ca sportiva să se mărite cu Toni Iuruc. Ce au făcut jucătoarea şi artistul în SUA

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit civil miercuri, 15 septembrie, la Constanţa. Sportiva noastră şi partenerul ei au organizat o petrecere după ce au spus „DA” în faţa primarului, un party la care au participat 300 de persoane. Campioana noastră a postat imagini de la petrecerea care a urmat la un local de lux din Mamaia, într-un decor de vis. Cununia religioasă și nunta vor avea loc anul viitor.

Simona Halep s-a simțit foarte bine la petrecerea în care Dan Bitmann şi Loredana au cântat live și la care a fost ales un meniu de 5 stele. Sportiva a dansat, a cântat și le-a arătat celor aproximativ 300 de invitați că trăiește un moment unicat.

nunta simona halep si toni iuruc

Numărul 11 WTA se numeşte de miercuri după amiază şi Iuruc, după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc (42 de ani). Cei doi au o relaţie din 2019, iar în vară s-au logodit în cadrul unei ceremonii restrânse.

A avut Simona Halep o relaţie cu Smiley?

Înainte ca jucătoarea de tenis să se căsătorească, iar Smiley să aibă o relaţie cu Gina Pistol, s-a zvonit despre Simona că ar avea o relaţie cu artistul. De ce? Pentru că în urmă cu câţiva ani, cei doi au fost văzuţi destul de des împreună.

În 2016, Smiley a mers s-o vadă pe Simona Halep jucând la turneul de la Indian Wells (California), în Statele Unite. La vremea respectivă, circulau teorii că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Acestea s-au amplificat și mai mult când artistul a fost prezent și la al doilea turneu american al Simonei, la Miami.

Artistul şi jucătoarea s-au întâlnit și după meci, luând masa împreună cu restul sportivilor români, printre care și Florin Tecău. Ei au mai apărut împreună în câteva filmări, iar cântărețul i-a transmis mesaje de pe contul lui oficial de fiecare dată când românca mai câștiga un turneu important.

Smiley nici măcar n-a fost invitat la cununia civilă a Simonei. El nu a fost chemat nici măcar în calitate de interpret, în locul lui fiind preferați Dan Bittman, Loredana și trupa Pindu. La un moment dat au apărut zvonuri că Smiley și Andra vor mai urca pe scenă la petrecerea de nuntă, însă acestea s-au dovedit false.

Rămâne de văzut dacă Smiley va merge însoţit de Gina Pistol la petrecerea de după cununica religioasă, ce va avea loc în 2022, probabil cu peste 500 de invitaţi.

Simona, felicitată de WTA

Dincolo de fotografiile pe care Simona le-a făcut publice și care au descris bucuria din sufletul ei, cei de la WTA i-au transmis un mesaj special.

Felicitări Simo! Starul român Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere. Fostul lider mondial s-a măritat cu iubitul ei, Toni Iuruc într-o ceremonie civilă care a avut loc în orașul său natal, Constanța, miercuri, 15 septembrie. Cuplul a sărbătorit alături de prieteni și familie.

Și antrenorul Darren Cahill (n.r. – care nu a fost prezent) a oferit imagini de la fericitul eveniment”, au scris cei de la WTA.