Ce se întâmplă în apartamentul în care ar fi murit Elodia Ghinescu. Vecinii, în culmea disperării

Ce se întâmplă în apartamentul în care ar fi murit Elodia Ghinescu. Vecinii, în culmea disperării

Vecinii Elodiei Ghinescu sunt în culmea disperării. Oamenilor nu le vine să creadă ce s-a ales de apartamentul în care Elodia a locuit cu Cioacă și în care și-ar fi găsit sfârșitul.

Locuința în care ar fi murit Elodia Ghinescu, în urmă cu 14 ani, este nelocuită chiar și în zilele noastre. Nu s-au găsit chiriași sau cumpărători pentru apartament și nimeni nu își dorește să se mute acolo.

Ce s-a ales de apartamentul Elodiei Ghinescu

Apartamentul din strada Iuliu Maniu din Brașov a rămas nelocuit mai bine de un deceniu. Nimeni nu își dorește să se mute în imobil, având în vedere cele petrecute.

Mai mult decât atât, fiind nelocuit și neîngrijit, s-au strâns datorii imense la întreținere, notează Playtech.ro.

Mai mult decât atât, Cioacă s-a gândit, în 2014, să lase cheia unei persoane care să mai vină din când în când. Amicul lui Cioacă este proprietar al unei agenții imobiliare și ar fi convenit ca acesta să încerce să închirieze apartamentul, înainte ca Cioacă să fie încarcerat.

Totuși, nimeni nu dorește să închirieze apartamentul Elodiei și să se mute în el. În cei 14 ani, nimeni nu dorit să închirieze locuința, deși Cioacă a lăsat o împuternicire pentru închiriere, înainte de a pleca la închisoare.

Vecinii Elodiei Ghinescu, în pragul disperării

Datoriile care s-au strâns la întreținere sunt uriașe, iar vecinii sunt extrem de nemulțumiți din acest motiv.

Vecinii se plâng că nu au pe cine să pună plată în locuință, deși există o persoană care are cheile apartamentului. În lipsa proprietarului, imobilul nu poate fi înstrăinat așa că nici nu poate fi vândut.

Aceștia l-au chemat în instanță pe împuternicitul lui Cioacă, reprezentantul agenției imobiliare. Vecinii nu doresc decât plata datoriilor de la întreținere.

Fiind condamnat la 16 ani de închisoare cu executare, Cioacă nu le poate plăti vecinilor despăgubirile de la întreținere, iar el trebuie să achite și familiei avocatei daune în valoare de 150.000 de euro, pentru mama Elodiei, 100.000 de euro pentru fratele Elodiei și 130.000 pentru băiatul pe care Cioacă îl avea alături de avocată.

Cioacă nu a fost primul soț al Elodiei Ghinescu. Înainte de mariajul alături de Cristian cioacă, Elodia a mai fost căsătorită cu Ciprian Mustață, găsit la rândul său mort în propria locuință anul acesta.

Reamintim că Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 14 ani. Fostul său soț, Cristian Cioacă a fost acuzat de omor, însă cadavrul victimei nu a fost descoperit.