Cine este Andrei Garici, câștigătorul iUmor, sezonul 10. Tânărul a plecat acasă cu 20.000 de euro

Cine este Andrei Garici, câștigătorul iUmor, sezonul 10. Tânărul a plecat acasă cu 20.000 de euro
Foto: Facebook

Marele câștigător al emisiunii iUmor este Andrei Garici. Acesta a reușit să îi învingă pe ceilalți 11 adversari ai săi din finală, deși a fost cel mai greu calificat finalist. Ulterior, el a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Câștigătorul iUmor a făcut numărul din finală în trei ore

Câștigătorul a spus că a făcut numărul de finală, cu care s-a prezentat la show, în doar trei ore, având în vedere că a aflat că face parte dintre finaliștii emisiunii iUmor cu doar două zile înainte.

Acesta a pregătit glumele în scurt timp, dar se pare că au fost de efect, atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă. Andrei Garici a reușit să impresioneze, scrie Fanatik.ro.

În marea finală Andrei Garici a pregătit un moment de tip roast, în care s-a legat de vedetele din țara noastră și glumele sale au stârnit hohote de râs în sală, dar și printre cei trei jurați.

Astfel, glumele i-au impresionat pe jurați, care au râs minute în șir la numărul comediantului.

Mai mult, Delia Matache l-a văzut pe acesta drept un câștigător.

„Te văd un posibil câștigător, vorbesc foarte serios să știi”, i-a spus cântăreața.

Totodată, jurații au avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa concurentului în acel moment: Bendeac i-a spus că este deștept, iar Cheloo și Delia au considerat de atunci că are șanse de a pleca acasă cu premiul.

„Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi”, i-a transmis Cheloo în finală.