Cine este și cum arată Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel, de la Survivor România 2022. Tânăra a jucat în Las Fierbinți (FOTO)

Foto: Instagram / Daniel Pavel

După ce s-a anulat logodna și s-a despărțit de Marina, prezentatorul de la Survivor România pare să se bucure de o nouă poveste de dragoste, alături de tânăra actriță Ana Maria Pop. Noua lui iubită este cunoscută în showbizul românesc, iar de-a lungul carierei sale ea a apărut în Las Fierbinți.

Tânăra actrița i-ar fi cucerit inima în 2021, la scurt timp după ce prezentatorul a anunțat despărțirea de Marina, femeie alături de care urma să își clădească un viitor. La acel moment, vestea i-a șocat pe fanii emisiunii difuzată de Pro TV și mai multe mesaje au venit pe Instagram, la fotografia cu inelul de logodnă.

Totuși, se pare că dragostea i-a zâmbit iar prezentatorului Daniel Pavel și a început o nouă relație cu Ana Maria Pop, o frumoasă brunetă din Cluj. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Cine este și cum arată Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel

Prezentatorul de la Survivor România 2022 își ține viața personală departe de ochii curioșilor, mai ales după ce a reîntâlnit dragoste și a început o poveste de iubire cu Ana Maria Pop.

După ce a anunțat despărțirea de Marina și povestea lor s-a încheiat definitiv, Daniel Pavel ar fi început să se apropie de o tânără din Cluj, Ana Maria Pop. Frumoasa brunetă a terminat Facultatea de Drept și a mai urmat o serie de cursuri în domeniu, dar nu este nici străină în lumea showbizului românesc, scrie Cancan.ro.

Iubita prezentatorului Survivor România, actriță în Las Fierbinți

Ana Maria Pop a terminat Facultatea de Drept și s-a bucurat de o carieră în domeniu. Printre proiectele tinerei brunete se numără și câteva apariții în serialul Las Fierbinți, difuzat de Pro TV.

Povestea de iubire dintre cei doi ar fi început în luna noiembrie a anului trecut, iar bruneta l-ar fi vizitat pe Daniel Pavel în Austria. Bruneta a mers alături de iubitul ei și la mare. Cei doi au petrecut Sărbătorile de iarnă acasă, împreună.

Urmăriți B1TV.ro și pe