Daniel Pavel, declarații despre Survivor România 2022. Prezentatorul de la Pro TV, povești din Republica Dominicană

Daniel Pavel, declarații despre Survivor România 2022. Prezentatorul de la Pro TV, povești din Republica Dominicană
Foto: Instagram / Daniel Pavel

Daniel Pavel a plecat alături de Faimoși și Războinici în Republica Dominicană, acolo unde participă la filmările pentru Survivor România 2022, emisiune a cărei gazda și este. Prezentatorul de la Pro TV va petrece aproximativ 6 luni în Dominicană, așa că Daniel Pavel a dezvăluit câteva detalii importante din experiența sa.

Concurenții stau în emisiunea atâta timp cât rezistă fizic sau până când sunt eliminați după voturile colegilor de echipă. Totuși, prezentatorul Daniel Pavel este nevoit să stea în Dominicană până la final, el fiind cel mare va anunța câștigătorul din marea finală.

Ce spune Daniel Pavel despre noul sezon Survivor România 2022

Daniela Pavel se va număra printre ultimele vedete care vor reveni din Republica Dominicană, având în vedere că el este prezentatorul emisiunii, dar și cel care va anunța câștigătorul marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Având în vedere timpul îndelungat petrecut departe de casă, Daniel Pavel spune că își face timp și pentru familie, chiar dacă este departe de casă. A învățat această lecție anul trecut și știe cât de important este să dai telefoane și mai ales să discuți cu cei dragi.

Am învățat anul trecut cât de mult contează să îți faci timp. De foarte multe ori în viețile noastre uităm să dăm acele telefoanele, părinților, oamenilor din grupul nostru social, iar o experiență de genul Survivor, privarea de viețile sociale este una dintre cele mai dificile provocări.

Eu am învățat să-mi fac acest obicei. Există o celulă de timp în care deși nu vorbim despre show, găsesc o mică povestioară pentru cei de acasă, în funcție de persoana cu care vorbesc: sora mea, băiatul meu (care tocmai a împlinit 17 ani pe 17 ianuarie). Îmi găsesc timp și spațiu mental”, a povestit Daniel Pavel, pentru Ciao.ro.

Cum a decurs revenirea în Republica Dominicană pentru Daniel Pavel, alături de Pro TV

Daniel Pavel este pentru a doua oară gazda emisiunii Survivor România, dar și pentru a doua oară în Republica Dominicană. Prezentatorul este obișnuit cu experiența și spune că toți oamenii pe care i-a revăzut în 2022 s-au bucurat când au aflat că a revenit pentru filmările din ținutul exotic.

Readaptarea ține de zona în care filmăm Survivor România deoarece este și junglă, dar ai și parte de râu, de mare. Întreaga readaptare s-a produs foarte rapid pentru că-mi doream mult să mă întorc.

Simt că sunt parte din nisipul dominican (…) Chiar dacă în echipă sunt câteva persoane noi, în afara platourilor de filmare, de la doamna care vinde papaya și mango până la portarii complexului în care locuiesc, toată lumea s-a bucurat să mă vadă și sentimentul a fost reciproc”, a mai povestit el, pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe