Drama prin care a trecut Daniel Pavel. Prezentatorul emisiunii ”Survivor România” a vorbit despre decesul mamei sale: „Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori” (GALERIE FOTO)

Foto: Survivor România / Facebook

Daniel Pavel a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale. Prezentatorul emisiunii ”Survivor România” a mărturisit că mama lui a suferit de cancer la sân. Inițial, ea a învins boala, dar apoi, în 2014, cancerul a recidivat și femeia, de profesie asistentă medicală, nu a mai putut fi salvată. Pavel a spus că la scurt timp după decesul mamei a fost nevoit să plece în Viena. „E o suferință asupra căruia ar fi trebuit să ma aplec mai mult”, a mai mărturisit el.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Daniel Pavel a vorbit deschis despre trecerea în neființă a mamei sale

„Acum șapte ani, în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buza a revenit si asta a fost bătălia finală”, a afirmat Daniel Pavel la podcastul lui Cătălin Măruță, potrivit Click!.

Citește și: Cum arată soția doctorului Adrian Marinescu, mai tânără cu 17 ani. Emma este arhitect (GALERIE FOTO)

Acesta a mai susținut că mama sa era asistentă medicală, o femeie foarte blândă, căreia îi plăcea să cânte la chitară. El, în schimb, l-a moștenit mai mult pe tatăl său: „Tata era mereu nervos. Eu l-am moșnetit pe tata. Tot ce mai am de la tata, acolo, pe traseu, la Survivor”.

Fiul lui Daniel Pavel poartă numele mamei

Prezentatorul emisiunii ”Survivor România” are un băiat de 17 ani, care a primit numele mamei lui.

„Îl cheamă Antoniu Constantin, după mama. E un copil astral, mă uit la el și nu știu cum să exprim cât de multe sentimente am pentru el. Cred ca a venit sa ne așeze vietile, sigur, e o povară mare pentru un copil, dar e special. E la Viena, a nativ în germană, franceză și engleză, e la școala franceză acolo. E un copil dorit, iubit, nu am fost căsătorit cu mama lui, valurile vietii ne-au facut sa nu oficializam. Mama lui e o femeie incantatoare, e femeie de afaceri, fiica de diplomati”, a mai spus Daniel Pavel.

Urmăriți B1TV.ro și pe