Claudia Ghițulescu, la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier: „Am rămas cu sechele”

Claudia Ghițulescu, la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier: „Am rămas cu sechele”

Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară românească, a trăit momente de coșmar.

”Mi-a distrus toată partea stângă”

Frumoasa cântăreațăde muzică popularăa fost la un pas de moarte, din cauza unui grav accident de circulație rutieră. Mai precis, Claudia Ghițulescu a ajuns în comă la spital, în urmă cu mai mulți ani,după ce a suferit un grav accident rutier.

Cu toate căstarea de inconștiență nu a durat foarte mult timp, din cauza impactului puternic, interpreta de muzică populară se confruntă și astăzi cu mari probleme de sănătate.

Claudia Ghițulescu a povestit cum a avut loc cumplitul accident care i-a schimbat într-un fel sau altul viața. Interpreta de muzică populară se afla alături de fratele său în mașină, moment în care un alt autoturism a intrat cu putere în ei. Se pare că șoferul autoturismului care a provocat coliziunea adormise la volan.

În urma impactului, vedeta a suferit răni pe toată partea stângă a corpului, iar o bună bucată de timp a refuzat să mai urce în vreo mașină chiar și în calitate depasager.

„Eu am fost cel mai afectată. După trei zile, mi-a venit oglinda în față și mi-a distrus toată partea stângă. Nasul spart, ochiul, mâna, coastele și picior. A adormit și a intrat în noi. O lună de zile nu puteam să stau în mașină pentru că mi-era că toată lumea o să intre în mine. Mama a stat numai pe pastile ca să adoarmă.”, a dezvăluitClaudia Ghițulescu, în cadrul unei intervenții la o emisiune de televiziune.

Claudia Ghițulescu:Fac recuperare zi de zi

Din cauza accidentului în care a fost implicată, după ce un șofer a adormit la volanul mașinii pe care o conducea, Claudia Ghițulescu a avut nevoie de recuperare o perioadă îndelungată de timp. Și chiar dacă acum se simte mai bine, interpreta a suferit în urmă cu câteva zile, o nouă intervenție chirurgicală, din cauza durerilor crunte pe care le-a simțit la piciorul stâng strivit în accident.

„Fac recuperare zi de zi. Am dureri după intervenție. M-am reparat.”, a mai spus vedeta, conform antenastars.ro.

Anul trecut, cântăreața a mărturisit că era să rămână fără vedere,după ce a fost machiată în cadrul unui concert pe care l-a susținut.

”Am fost la un concert şi de la oboseală mi s-a umezit ochii şi am vrut să îmi refac machiajul, iar trusa mea era în maşină. De aceea mi-a oferit cei de acolo machiaje şi de acolo am luat acest virus”, a declarat Claudia Ghiţulescu, în urmă cu ceva timp, potrivitspynews.ro.

Ultima oră
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut
17:44 - Dacian Cioloș: Cred că și pentru PSD putem fi o soluție pentru a depăși lunile următoare / Nu știu care au fost motivele reale pentru care m-a desemnat Klaus Iohannis