Claudia Ghițulescu, la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier: „Am rămas cu sechele”

Claudia Ghițulescu, la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier: „Am rămas cu sechele”

Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară românească, a trăit momente de coșmar.

”Mi-a distrus toată partea stângă”

Frumoasa cântăreațăde muzică popularăa fost la un pas de moarte, din cauza unui grav accident de circulație rutieră. Mai precis, Claudia Ghițulescu a ajuns în comă la spital, în urmă cu mai mulți ani,după ce a suferit un grav accident rutier.

Cu toate căstarea de inconștiență nu a durat foarte mult timp, din cauza impactului puternic, interpreta de muzică populară se confruntă și astăzi cu mari probleme de sănătate.

Claudia Ghițulescu a povestit cum a avut loc cumplitul accident care i-a schimbat într-un fel sau altul viața. Interpreta de muzică populară se afla alături de fratele său în mașină, moment în care un alt autoturism a intrat cu putere în ei. Se pare că șoferul autoturismului care a provocat coliziunea adormise la volan.

În urma impactului, vedeta a suferit răni pe toată partea stângă a corpului, iar o bună bucată de timp a refuzat să mai urce în vreo mașină chiar și în calitate depasager.

„Eu am fost cel mai afectată. După trei zile, mi-a venit oglinda în față și mi-a distrus toată partea stângă. Nasul spart, ochiul, mâna, coastele și picior. A adormit și a intrat în noi. O lună de zile nu puteam să stau în mașină pentru că mi-era că toată lumea o să intre în mine. Mama a stat numai pe pastile ca să adoarmă.”, a dezvăluitClaudia Ghițulescu, în cadrul unei intervenții la o emisiune de televiziune.

Claudia Ghițulescu:Fac recuperare zi de zi

Din cauza accidentului în care a fost implicată, după ce un șofer a adormit la volanul mașinii pe care o conducea, Claudia Ghițulescu a avut nevoie de recuperare o perioadă îndelungată de timp. Și chiar dacă acum se simte mai bine, interpreta a suferit în urmă cu câteva zile, o nouă intervenție chirurgicală, din cauza durerilor crunte pe care le-a simțit la piciorul stâng strivit în accident.

„Fac recuperare zi de zi. Am dureri după intervenție. M-am reparat.”, a mai spus vedeta, conform antenastars.ro.

Anul trecut, cântăreața a mărturisit că era să rămână fără vedere,după ce a fost machiată în cadrul unui concert pe care l-a susținut.

”Am fost la un concert şi de la oboseală mi s-a umezit ochii şi am vrut să îmi refac machiajul, iar trusa mea era în maşină. De aceea mi-a oferit cei de acolo machiaje şi de acolo am luat acest virus”, a declarat Claudia Ghiţulescu, în urmă cu ceva timp, potrivitspynews.ro.